O situație neobișnuită a avut loc vineri seara în sectorul Botanica, una pe care nu putem să o ignorăm și care nu ar trebui să se mai repete. Un șofer ar fi ridicat mâna și chiar ar fi lovit o șoferiță după ce aceasta i-a făcut o observație discretă cu privire la o încălcare grosolană a Regulamentului Circulației Rutiere.

Atașăm imagini video și declarațiile soțului șoferiței, care nu a rămas indiferent față de această intimidare și a decis să expună cazul pentru a aduce rușine publică agresorului, scrie autoblog.md.


Contactată de AutoBlog.MD pentru o reacție, Cristina Talpă, ofițer de presă al Poliției Capitalei, ne-a putut confirma despre înregistrarea cazului.

Cazul a fost înregistrat în aceeași zi de 27 septembrie – conflict între doi participanți în trafic pe str. Grădina Botanică. La moment este înregistrată o plângere, iar angajații poliției stabilesc circumstanțele. Ulterior va fi luată o decizie în acest sens.”

Conform unor surse, după acordarea ajutorului medical, solicitanta s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție Botanica. Iar conform imaginilor, bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută până la sosirea echipajului de poliție.

Între timp, internauți ar fi reușit deja să-l identifice pe acest șofer și ”bărbat”, care ar fi un proprietar sau administrator de SRL chiar din zona unde s-a întâmplat conflictul. Și tot ei cer o reală dreptate, dacă tot a șters putina de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic…

 

 

Distribuie articolul: