Detalii cutremurătoare continuă să iasă la suprafață în cazul violului din satul Rădeni, raionul Strășeni, unde trei bărbați, doi frați și cumnatul lor, sunt acuzați că ar fi abuzat o tânără mamă. Unul dintre suspecți, aflat în detenție, este căsătorit și tată a patru copii. Mama acestuia a declarat pentru Canal 5 că „totul este o minciună” și că cei trei ar fi nevinovați.

Femeia, care e mama a doi dintre suspecți și soacra celui de-al treilea, declară că toți sunt nevinovați, iar declarațiile victimei ar fi „o minciună”.

„Ce pot spune eu despre feciorul meu? Au spus minciunile minciunilor. Eu ce pot spune? Nu este adevărat. Nu este din ăsta. Întrebați de fiecare sătean și o să vă spună. Nu este el din ăla. Sunt nevinovați, dau capul”, a declarat aceasta.

Conform declarațiilor ministrei Justiției, unul dintre suspecți se află în arest preventiv în penitenciar, altul este plasat în arest la domiciliu, iar al treilea se află sub control judiciar. Cel aflat în penitenciar este unul dintre fiii femeii.

El este închis. – Este închis pentru această cauză? Este suspectat? – Da, va fi judecata și apoi se va decide. El este nevinovat, știu sigur. – Nu putea face una ca asta? – Nu! Câți ani are fiul dstră? – 41 – Însurat? – Da, cu patru copii”, a spus aceasta.

Iar bărbatul femeii spune că tot ce cunoaște despre caz e ceea ce a auzit de pe la vecini și că oamenii legii sunt cei care trebuie să facă dreptate în cazul feciorilor săi și al ginerelui.

O să vadă poliția, iată merge ancheta. Să primească ceea ce merită. Așa cred. Eu nu-i îndreptățesc, chiar dacă sunt feciorii mei și da, mi-e jale că s-a întâmplat așa. Suntem părinți, dar… ”, a spus bărbatul.

Distribuie articolul: