Ca actor și prezentator TV mi-aș dori ca oamenii care activează în domeniul culturii să poată beneficia de mai multe oportunități de dezvoltare profesională și să fie remunerați pentru munca lor după standardele europene, a declarat Emilian Crețu.

De asemenea, acesta a evidențiat că „Uniunea Europeană oferă o gamă largă de programe și fonduri dedicate proiectelor culturale, educaționale și de cercetare, care pot facilita realizarea de proiecte și inițiative culturale importante”.

Pe final, Emilian Crețu a încurajat cetățenii să se alăture eforturilor de integrare europeană: „Acasă poate fi Europa. Implică-te și tu!”.

Precizăm că inițiativa civică „Cetățeni pentru Europa” este formată dintr-un grup de cetățeni activi și dedicați, inclusiv figuri notabile precum omul de afaceri Vasile Tofan, soprana Valentina Nafornița, jurnalista Nata Albot, ex-ministrul afacerilor externe Nicu Popescu, jurnalistul Alexandru Cozer, președintele Comunității WatchDog.md Valeriu Pașa și directorul executiv al IPIS Vadim Pistrinciuc.

Scopul acestei inițiative este de a promova integrarea europeană a Republicii Moldova și de a informa corect publicul despre avantajele aderării la Uniunea Europeană.

Distribuie articolul: