Patric Hanganu a mai pus un lemn în foc atunci când a anunțat ca și-a încreștinat fiul în secret de mama acestuia. Svetlana Nichitina susține că a aflat despre acest lucru de la oamenii străini: „Cum este posibil să fiu prostită și mințită în așa hal. Sunt distrusă ca mamă”, a scris Svetlana într-o postare pe facebook. Hanganu a mărturisit de ce a făcut-o în taină.

„Cum este posibil eu ca mamă să fiu prostită și mințită în așa hal…. Cummmmm????Cum mai există astfel de oameni păgâni? Nu a contat nici cununia, nici căsătoria, nici botezul propriul copil știind foarte bine cât de mult eu țin la valorile tradiționale, morale, spirituale ale neamului nostru!!! A luat copilul de la mine de acasă, fără să mă anunțe că veni, sub pretextul că dorește să-l ducă la grădiniță…După a urmat calvarul! Am aflat de la oameni că copilul este dus în satul Sadâc pentru a fi botezat, fără mine și fără certificatul de naștere. Oare legea permite?Eu sunt distrusă ca mamă pentru că toți cunosc cât sunt de importante pentru mine valorile familie! El mereu îmi zicea că nu crede în botez… Și acum ce a făcut!?, a scris Svetlana Nichita.

Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest:

„Sigur că aș fi vrut să fie prezentă și Svetlana, mama lui, dar din cauza la ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, nu s-a primit. I-am zis anterior că trebuie să-l botezăm pe Patric, iar ea mi-a răspuns că se descurcă fără mine, respectiv m-am descurcat și eu fără ea. Pentru mine a fost important cine o să fie nanii lui Patric. Știind ce femei are ea în cercul său, am vrut ca ele să nu fie în preajma băiatului meu”, a spus artistul.

 

 

Distribuie articolul: