Maestrul Nicolae Botgros este pe cât se poate de sincer cu urmăritorii săi și postează toate trăirile și evenimentele din viața sa. De data aceasta maestrul s-a făcut cu critică la una din publicațiile recente de pe profilul său pe Facebook.

 

Botgros a scris o publicație felicitare pentru Anișoara Dabija cu ocazia zilei sale de naștere. În urare maestrul îi dorește mulți ani și îi mulțumește pentru fiica lor Nicoleta.

La mulți, mulți ani! Sănătate multă, lângă cei dragi și îți mulțumesc pentru frumoasa și dulcea Nicoleta”, a scris maestrul pe Facebook.

Mai mulți urmăritori l-au înzestrat cu un val de critică pentru aceste replici, făcând tranziție la postările cu elogiile soției sale care a trecut în neființă.

„Nu este normal și omenește să-ți construiești fericirea ta  și a provoca suferință altcuiva. Domnule Botgros, dar de ce nu ați făcut în privat această felicitare???Oare să vă mai credem când  vorbiți de doamna Lidia cu atâta jale???”

,,EI ” ,la mulți ani , iar cealaltă zace în pământ,  din cauza celor doi .”

„Această felicitare nu era necesar să fie publică. Regretele și lacrimile maestrului pentru regretata sotie sunt false.D. Dabija și mai falsa. Va fost în cot de toate, dar ați jucat teatru, ce ați dorit ați obținut.Domnul  va lăsat un semn.”

„Rușine, domnul  Botgros!!!!”


Nicolae Botgros nu a menționat în ce relație se află cu Anișoara Dabija după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Cert este că cei doi au sărbătorit cu fast cumetria fiicei și continuă să evolueze împreună.

Distribuie articolul: