O pagină recent creată pe Instagram, intitulată „Agenție de escortă din Cahul,” ridică multiple semne de întrebare cu privire la legalitatea activităților promovate de această așa-zisă companie. În unele postări, fete de 18+ ani sunt invitate să „muncească,” fiind promise ca recompensă „bonusuri bănești, proceduri de înfrumusețare, mărirea buzelor și corectarea ridurilor.”

Solicitați de UNIMEDIA, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cahul au declarat că acest caz „este în curs de documentare, pentru a identifica persoanele implicate și a verifica legalitatea activităților promovate pe platformă.”

Pagina, denumită „kupidonvipcahul,” a fost creată cu o zi în urmă și a adunat aproximativ 50 de urmăritori.

„Totul este sub protecția anonimatului”, scriu administratorii paginii.

Aceștia invită la „muncă” fete între 18 și 30 de ani și le promit că „totul este anonim”.

De cealaltă parte, oamenii legii spun că acest caz „este în curs de documentare”. „Cazul este în curs de documentare, având drept scop identificarea persoanelor implicate și verificarea legalității activităților promovate pe platformă”, a declarat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Cahul, Cristina Ciobanu.

În acest context, Poliția îndeamnă cetățenii să raporteze orice activități suspecte pe rețelele sociale, contribuind, astfel, la menținerea ordinii publice și siguranței.

Distribuie articolul: