După teribilul accident de la Codreanca, Strășeni, în care cinci persoane au ars de vii, mirosul de sânge și ars rămâne încă puternic prezent.

 

Într-un clip postat pe rețelele sociale, un bărbat prezintă locul și ceea ce a rămas după accidentul produs pe 10 august.

„Aici e locul unde au murit cinci oameni. Miroase a ars, a sânge…foarte puternic”, spune un bărbat.

În imaginile video se observă locul accidentului, unde totul a ars pe o distanță de mai mulți metri, inclusiv iarba. Printre rămășițele lăsate în urmă se află și încălțămintea unui copil. Atmosfera sumbră este completată de câteva lumânări aprinse și flori, așezate în memoria celor care și-au pierdut viața.

De menționat că șoferul responsabil de accident avea permisul anulat. În acest context, autorul videoclipului se întreabă ce tragedii ar mai trebui să se întâmple pentru ca „cei aflați la conducere să-și îndeplinească responsabilitățile corect și până la capăt”.

Ar trebui să fie un control cu mult mai sever referitor la cui i se eliberează permisul de conducere, fiindcă și noi putem să cădem în astfel de accident teribil”, menționează bărbatul.

Amintim că pe 10 august, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Codreanca, raionul Strășeni, în care a fost implicat un Opel și un Mitsubishi. În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au avut nevoie de asistență medicală, potrivit Poliției.

Distribuie articolul: