Natalia Morari a declarat în cadrul unei emisiuni la Unimedia că strategia Maiei Sandu de a evita dezbaterile electorale se datorează faptului că nu are realizări semnificative de prezentat după patru ani de mandat ca președinte.

 

Potrivit candidatei la prezidențiale, șefa statului dorește să-și construiască campania electorală în jurul referendumului, care va avea loc concomitent cu scrutinul prezidențial, scrie liber TV.md

„Război la hotar este și în alte țări. Nu știu de ce, în acele țări unde războiul e la hotar, acolo unde, la fel, au venit masiv refugiații din Ucraina, a avut loc creștere economică și doar la noi, asta nu a fost creștere, dar descreștere. Noi nu am știut să ne folosit de asta ca o oportunitate. Strategia de a nu participa la dezbateri electorale a Maiei Sandu este legată strict de faptul că ea nu are ce prezenta în urma celor patru ani de mandat de președinte și vrea să păstreze tot discursul public în jurul referendumului, creând această iluzie că în afară de referendum și integrare europeană, moldovenii nu au alte griji. Maiei Sandu îi este frică. Ea nu va putea răspunde la nicio întrebare legată de agenda internă”, a declarat candidata la Președinție Natalia Morari.

Anterior, în spațiul public, s-a vehiculat că președinta Maia Sandu nu va participa la dezbaterile electorale, iar, din acest motiv, la unele posturi de televiziune nu vor fi organizate aceste dezbateri.

Distribuie articolul: