Mă numesc Olga și sunt mama a unui băiețel de 3 luni pe nume Leon.

În primele zile de viață Leon a luptat mult pentru a supraviețui și luptă în continuare. Copilul nostru s-a născut cu o anomalie foarte rar întâlnită pentru Republica Moldova. Este vorba de „Defect de țesut osos și tegumentar în regiunea parieto-occipitală”, pentru înțelesul tuturor, s-a născut cu lipsă de os și piele în zona din spate a capului fiind doar creierașul vizibil. La doar 10 zile a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a acoperi acel defect. Am căutat răspunsuri de la medici dar răspunsurile erau mereu aceleași: cazul lui Leon este rar și grav, iar drumul către vindecare nu este unul cunoscut.

Știind ca acolo este lipsa de os și creierașul nu este protejat de nimic, disperați am început să căutăm tratamente în diferite spitale, sperând să găsim pe cineva care ar putea da un răspuns cât de cât decent întrebărilor mele. Totuși nu ne-am pierdut speranța că vom găsi o soluție pentru a-l trata. Am trimis analizele la nenumărate spitale pentru a obține a doua opinie. Am fost respinși de unii, acceptați de alții. Unul din spitalele care ar putea să ne ajute este în Israel .Dar din păcate ei nu lucrează pe bază de asigurare medicală, iar operația este foarte costisitoare, reabilitarea de după fiind de lungă durată. Noi din păcate nu dispunem de așa sumă colosală …


Din toată această durere am înțeles că viața copilașului nostru nu poate fi măsurată în bani sau în zile, ci în iubire, speranță și nu în ultimul rând credință.

Copilăria micului nostru Leon depinde acum de fiecare dintre noi, de fiecare om cu inima bună și deschisă care poate aduce lumină în viața lui!

Detalii
Categorie:
Tratamente medicale
Data de început: 15/07/2024
Donații: 913
Contact: Olga Bejenari (mama)

Distribuie articolul: