A supraviețuit ca printr-o minune, dar a rămas fără acoperiș deasupra capului. O femeie țintuită la pat și-a văzut moartea cu ochii după ce tavanul camerei sale s-a prăbușit. Familia victimei este disperată, deoarece femeia urmează să fie externată după incident, dar nu are unde să se întoarcă. Mai mult, renovarea este imposibilă până la efectuarea unei expertize care întârzie. Locatarii blocului sunt și ei îngrijorați, spunând că nu pot dormi noaptea de teamă că vor ajunge sub dărâmături.

Incidentul s-a produs sâmbătă la prânz, în timp ce femeia se afla în cameră, fiind țintuită la pat. Fiica ei mărturisește că a tras o sperietură soră cu moartea, scrie tv8.md

„Am ajuns până la ușă și am observat cum tavanul se mișcă, am făcut un pas înainte și s-a dărâmat totul. S-a întunecat totul. Am reușit să deschid ușa și am strigat după ajutor, strigam „mama, mama” pentru că am crezut că a murit”, a menționat proprietara apartamentului, Inga Iorga.

Din fericire, victima s-a ales cu câteva leziuni ușoare și a fost transportată la spital. Acum femeia urmează să fie externată, doar că fiica acestea spune că nu are unde să o aducă, deoarece nu poate face reparații în apartament până când autoritățile nu vor efectua expertiza tehnică.

Acum trebuie fie externată. Sâmbătă a fost pretorul și ne-a spus că luni se va face expertiza și nu trebuie să atingem nimic, ei au venit luni și au strâns molozul, după care am mers la pretor, dar nu m-a primit, mi-a spus să revin peste oră. Într-un final a acceptat să ne asculte, după care a venit la fața locului și a văzut ce este aici, a mai venit cineva de la direcția locativ comunală și ne-au spus că în dimineața zilei următoare se va face expertiza”.

Totul a fost însă în zadar. Femeia susține că cei de la pretură nu s-au ținut de promisiune, iar expertiza nu a fost făcută nici până astăzi. Familia este disperată, deoarece nu are unde să locuiască în tot acest timp.

Citiți întregul articol aici.

 

Distribuie articolul: