În dimineața zilei de luni, 8 iulie, o tânără în vârstă de 18 ani a fost transportată la spital în urma unui accident rutier. Incidentul s-a produs pe traseul R-6 „Chișinău-Orhei-Bălți”, în jurul orei 07:50.

Potrivit Poliției, un șofer în vârstă de 23 de ani conducea un automobil Skoda Fabia spre Chișinău, iar având în mașină o tânără de 18 ani, nu a păstrat suficient spațiu față de vehiculul din față și l-a tamponat ușor în spate.

Din intenția de a evita o coliziune puternică, acesta a schimbat direcția de deplasare spre prima bandă unde a tamponat lateral automobilul de model Volkswagen care se deplasa pe prima bandă în aceeași direcție. În urma coliziunii vehiculul VW a fost proiectat în șanțul de scurgere a apei, iar Skoda Fabia s-a inversat”, a declarat pentru Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Orhei, Băetrău Elena.

Ulterior, pasagera de 18 ani a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Raional Orhei pentru acordarea ajutorului medical.

Conducătorii auto nu erau în stare de ebrietate. Oamenii legii întreprind masuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Distribuie articolul: