Într-un interviu cu Adrian Prodan, mama Anei Maria, tânăra din Orhei, violată și omorâtă, care apoi a fost aruncată într-o pădure, dezvăluie detalii noi despre crimă. Ea relatează că suspectul, Gheorghe Cotorobai, a ținut-o pe fiica sa într-un beci, de unde a scos-o și apoi a dus-o în pădure. Imaginile au fost înregistrate de camera de supraveghere din locuința bărbatului.

„Poliția mi-a spus doar cum a fost găsită. Era acoperită cu niște crengi și cu o peliculă deasupra. Doar pe piciorușe și-au dat seama că este cineva acolo. E departe de sat, locul era tăpușit, el și acolo cred că și-a bătut joc de ea”, a relatat mama Anei Maria.

Femeia a aflat de la polițiști că fiica sa a fost ținută în beci, nu în casa suspectului, cum se vehicula anterior:

„Mi-au spus că a luat-o și a dus-o la el acasă. Era în beci, a scos-o din beci când a vrut să o ducă mai departe. A lovit-o cu capul de geamul mașinii, apoi a pus-o în portbagaj. Dimineața la 4:00 a scos-o, pe camera lui s-a văzut totul, dar eu nu am văzut aceste imagini, doar mi-au spus”.

„A bătut-o tare, a violat-o, a lovit-o zdravăn în cap. După ce a scos-o din curte în portbagaj, camera nu mai arată nimic”, mai spune femeia.

Ana Maria a fost găsită în pădure dezbrăcată:

„Doar cu cruciulița era la gât, altceva nimic. Hainele și încălțămintea erau puse alături. Nu era îmbrăcată. Telefonul nici până astăzi nu l-au găsit. Am dat Poliției cutia de la telefon”.

„Când am fost și am pus crucea, vecina lui a spus că el seara venea târziu, ia dimineața se trezea devreme și pleca, pe întuneric”, adaugă mama fetei omorâte.

Întregul interviu îl găsiți aici.

 

Distribuie articolul: