Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt unul dintre cele mai populare cupluri de vedete din industria autohtonă. Ei au avut o ceremonie religioasă restrânsă la Chișinău pe 22 august 2021, la câteva zile după cununia civilă din 14 august 2021.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întâlnit în februarie 2020 și au fost inițial buni prieteni. S-au întâlnit în repetate rânduri la studio în timp ce înregistrau piese, iar relația lor a evoluat treptat. Într-un interviu pentru unica.ro, artista a dezvăluit că ea și partenerul ei s-au despărțit pentru o perioadă de jumătate de an și a explicat motivele acestui episod.

Din fericire, Dumnezeu m-a ocrotit întotdeauna și nu am avut parte de momente foarte grele și, chiar dacă am trecut prin ele, am știut că există o soluție pentru orice problemă și că apar pentru a mă învață ceva. Cred că cel mai greu moment din viața mea a fost chiar la începutul pademiei, când eu și Edward am stat la distanță aproape jumătate de an până să ne revedem fizic. Zic greu pentru nici unul din noi nu știam cât va dura perioada de carantină și speram în fiecare zi să aflăm vești bune. Chiar și așa, am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate și un test în relația noastră și ca un timp necesar de a ne cunoaște de la distanță.’

Cleopatra Stratan a vorbit despre secretele căsniciei lor fericite. Cântăreața a povestit că ea și soțul ei nu se ceartă niciodată, iar echilibrul este important în relația lor de cuplu.

„Eu și Edward ne iubim enorm de mult, dar nu ne certăm niciodată. Echilibrul este unul dintre ingredientele principale din relația noastră și încercăm mereu să îl găsim în orice situație. De asemenea este comunicarea și încrederea. Ne-am propus de la început ce ne dorim și cum ne dorim să realizăm totul împreună, așa că nu ne-a mai rămas decât să ne respectăm și să ne iubim din ce în ce mai mult.’