Când ai avut ultima experiență sexuală? S-ar putea să crezi că nu simți nevoia, dar semnele de mai jos indică faptul că îți lipsește cu desăvârșire sexul.

  1. Ultima întâlnire amoroasă a fost cu un vibrator

Un vibrator de calitate poate să te scoată rapid din starea de tristețe (toată lumea ar trebui să aibă unul). Cu toate acestea, dacă începi să te atașezi prea mult de el (să-l preferi în locul contactului fizic cu o altă persoană, deoarece “știe cel mai bine ce îți place și cum”), este momentul să faci o pauză.

  1. Te uiți la filme pentru adulți pentru scenariu

Desigur, o poveste plină de fantezie poate să te excite mai mult decât un „close-up” care arată totul. Creierul rămâne totuși cel mai important organ sexual pe care îl avem. Cu toate acestea, dacă te uiți la filme pentru adulți până când începi să apreciezi și să urmărești cu interes scenariul și replicile, este posibil să fi uitat cum este, de fapt, să faci sex.

  1. Te gândești cu nostalgie la fostul partener. Nu cumva o fi singur?

Știi prea bine că relația voastră era una toxică, dar cel puțin sexul era extraordinar. Parcă ai vrea să-i dai un telefon? Gândește-te de o sută de ori înainte dacă merită. (Răspunsul este „nu”.)

4. Nu ai mai îmbrăcat de mult timp lenjerie sexy.

Nu este un secret că fiecare femeie are chiloți și sutiene pentru mersul la serviciu, pentru statul acasă sau pentru activități sportive și pentru momentele intime. Dacă nu ți-ai mai ales de mult timp boxerii negri din dantelă sau bikini transparenti, ce zici, nu ar fi momentul să îi aduci din nou în prim-plan?

  1. Dormitorul tău este în dezordine.

Cu mănunchiuri de haine, pantofi împrăștiați în toate direcțiile, eventual niște ambalaje de ciocolată aruncate pe jos și câteva doze goale de suc? Este evident că nu a mai intrat un bărbat în camera ta de mult timp. Ar trebui să inviți unul cât mai curând – astfel vei fi motivată să faci și curățenie.

6. Pisica ta are o viață sexuală mai activă decât tine.

Când ajungi să invidiezi viața sexuală a animalului tău de companie, ai atins deja pragul de jos. Vestea bună? Nu poate fi mai rău de atât, așa că de acum înainte cu siguranță va fi mai bine. Trebuie să fie. Pur și simplu TREBUIE.

Distribuie articolul: