Edward Sanda și Cleopatra Stratan au optat pentru sinceritate totală într-un test poligraf, unde au avut ocazia să-și adreseze întrebări reciproc. A fost un proces plin de emoții pentru ambii parteneri.

Cleopatra a fost detectată într-un număr mai mare de minciuni decât soțul ei, Edward. Aparatul a evidențiat că nu spunea adevărul, chiar dacă Cleo și-a justificat anumite răspunsuri.

Edward a mărturisit că i-a fost teamă de tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, în momentul în care s-au cunoscut:„Noi nu ne cunoaștem atât de bine și el are aparent o imagine dură. Am avut emoții mari la prima întâlnire, dar a fost destul de ok”.

Întrebat când și-a dat seama că s-a îndrăgostit de Cleo, Edward a spus:„Cred că atunci când aveai 17 ani, pentru că atunci ne apropiam din ce în ce mai tare. Vorbeam mai des, ne cunoscusem bine, lucram împreună, petreacă timpul împreună.

Întrebându-se dacă a fost singurul bărbat din viața Cleopatrei, răspunsul a fost afirmativ, fiind confirmat și de testul poligraf.

Întrebată dacă i-a plăcut de Edward cu dinții strâmbi, Cleo a spus că da, deși poligraful a arătat minciună. Cleopatra s-a justificat spunând: „Eu m-am îndrăgostit de el la prima vedere. A durat doi ani să recunoască și el asta. Dar eu când l-am văzut pe 7 februarie 2018, atunci mi-a picat cu troc”.

Cleopatra a recunoscut și că-i plac nespus de mult sarmalele soacrei ei.

Întregul test al cuplului îl puteți viziona aici.

Distribuie articolul: