Cuplul Cleopatra Stratan și Edward Sanda au povestit într-un interviu pentru revista VIVA.ro despre starea pe care o au reveniți de la America Express, competiție din care au fost eliminați. Foștii concurenți ne-au dezvăluit câteva dintre poveștile care i-au impresionat pe Drumul Soarelui și ne-au spus și cum i-a marcat acest show. Conform spuselor fiicei lui Pavel Stratan, emisiunea i-a lăsat câteva „amprente’.

Întrebați depsre colegii de show, oamenii de acolo și relația între ei, cuplul a răspuns: „ Ne-au impresionat oamenii care împărțeau cu noi tot ce aveau din puținul lor și faptul că ne ajutau necondiționat. Mai ținem legătura cu două familii la care am stat acasă.”

Despre emoțiile trăite, scandalurile și neînțelegerile, Cleo și Edward au spus: „Între noi doi nu au existat supărări sau certuri, doar ne calmam unul pe altul. Referitor la ceilalți concurenți, nu ne-am supărat niciodată pe nimeni, chiar dacă uneori era frustrant când ne-o luau înainte, dar înțelegeam că e doar un joc.

Am avut multe momente funny, dar cel mai amuzant a fost când am confecționat blugi. Doamna judecătoare trebuia să ne aprecieze munca, iar noi trebuia să respectăm anumite reguli. Prima dată, am cusut blugii pe dos (pentru că habar n-aveam cum să-i fac) și doamna m-a trimis înapoi la fabrică. A doua oară i-am cusut prea strâmți și pentru că nu-mi intrau pe picior i-am tăiat mai scurți, iar Edi mi-a făcut franjuri în față și spate. Arătam efectiv ca o găină încălțată., a zis Cleopatra.

Eu am cusut blugii atât de strâmți, încât nici mâna nu încăpea în ei. I-am pus după gât ca un fular, dar doamna nu a fost de acord cu opera mea de artă. Nu știa ea ce e adevărata modă. Dacă va vedea vreun designer acel episod, poate vor apărea în timp blugii-fular, spune Edward.

Cu ce impresii au rămas, ce schimbări au simțit cuplul a menționat: „Surprinzător, am învățat câteva chestii unul despre celălalt. Până să plecăm în America, nu știam că vreau să mănânc atât de mult, spune Edi.

Eu mi-am dat seama că nu sunt competitivă. Prefer să fac lucrurile în ritmul meu, a conchis Cleo.

Mie „America Express mi-a lăsat niște amprente. Și acum, după atâta timp de la întoarcere, încă visez că sunt în cursă și că fac misiuni, a recunoscut Cleopatra.

Ne-au lipsit multe acolo: familia, prietenii, confortul și activitatea noastră artistică, spune bărbatul.

 

Distribuie articolul: