Am descoperit recent câteva parfumuri noi care te îmbracă în arome seducătoare: acestea reprezintă o intrigantă combinație de note gurmande și note florale-lemnoase.

Nu mă pot sătura să explorez parfumuri noi, dar trebuie să mărturisesc că preferatele mele sunt cele cu accente gurmande. În colecția mea se regăsesc și câteva parfumuri fresh, ușoare, dar cred că toamna este momentul perfect pentru a îmbrăca arome dulci și condimentate, care ne duc cu gândul la deserturi apetisante și cremoase. Și bărbații le adoră, deci și partenerul tău va fi bucuros dacă alegi unul dintre parfumurile de mai jos.

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale

Ador parfumurile Mugler pentru că sunt atât de gurmande și speciale, având combinații intrigante de note care mă fac să mă simt senzuală. De-a lungul timpului, preferatul meu a fost întotdeauna Angel, varianta originală, dar această nouă lansare din colecția Alien Goddess m-a cucerit complet. Eau de Parfum Supra Florale este ca un desert îmbogățit cu note florale senzuale și are acea notă specială specifică ADN-ului Alien. Este un parfum cu adevărat remarcabil, dulce în cel mai seducător mod posibil, dar și sofisticat datorită notelor florale. Te vei bucura de o delicioasă combinație de mătase de cactus, floare de cactus, iasomie sambac, imortelă, ambra, trandafir de deșert și mosc.

 

Cacharel Yes I Am Bloom up

Este fermecator acest parfum. Cuceritor, feminin, jucaus, provocator si extrem de sexy. Pur si simplu nu are cum sa nu-ti faca ziua mai buna, indiferent ce stare ai avea. Este fructat, zemos si dulce, cu note de fructe de padure, mandarina verde, bujor rosu, floare de portocal, lemn de santal, benzoina. Cand vrei sa te simti ca un desert delicios, esti pusa pe flirt sau pur si simplu ai nevoie de mai mult optimism in viata ta, te poti baza pe acest parfum „juicy”, care da dependenta.

 Mugler Angel Elixir

Noul Angel Elixir este o creatie apetisanta, insa intr-o nota misterioasa si sofisticata. Ceea ce imi place in mod deosebit la acest parfum este baza de vanilie Bourbon, care ii confera acea senzualitate atemporala. Este un parfum pudrat, picant si balsamic, cu o cremozitate deosebita si o rezistenta foarte buna. In compozitie mai regasim Ylang-Ylang, floare de portocal, iasomie, lemn de santal, Amber Xtreme, piper roz.

I Profumi del Marmo Arabescato

Arabescato este unul dintre cele mai sexy parfumuri pe care le vei mirosi. Face parte din categoria parfumurilor de nisa, dar este foarte purtabil si absolut irezistibil datorita notelor dulci, delicioase de miere, mango si vanilie, intensificate de misterul ambrei. Este cuceritor si atrage atentia fara indoiala. Printre notele gurmande regasim si cireasa, capsuna, bezea, piersica, ananas.

Kayali Yum Pistachio Gelato | 33  Eau de Parfum Intense

Daca numele nu-ti spune multe, ei bine, Kayali Yum Pistachio Gelato | 33 Eau de Parfum Intense este o „bomba” dulce cu note irezistibile si comestibile, inclusiv fistic, frisca voluptuoasa, alune prajite, rom dulce, bezele pufoase si vata de zahar spumoasa. Este de-a dreptul ispititor, asa ca toata lumea va intoarce capul dupa tine. Notele dulci si gurmande sunt echilibrate de eleganta bujorului alb si a iasomiei, note delicate si feminine care ii completeaza personalitatea. Parfumurile Kayali sunt create de faimoasa Huda Beauty, in colaborare cu Mona Kattan, si au o rezistenta impresionanta.

 

Distribuie articolul: