Accidentul s-a produs ieri, 26 octombrie în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni. Conform poliție, din cauza condițiilor meteo nevaforabile, șoferița care se afla la volanul unui automobil de marca Skoda, a tamponat mortal o femeie ce se afla la ghidonul unei biciclete.

După următoarele cercetări s-a stabilit că șoferița este lucrător al poliției de frontieră. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, șoferița după impact s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. O imagine de la fața locului, cu automobilul răsturnat în șanț, a fost publicată pe un canal de Telegram, scrie Unimedia.

Starea pacientei este gravă, dar stabilă”, au menționat pentru UNIMEDIA, medicii din Spitalul Raional Briceni.

Femeia de pe bicicletă, lovită mortal cu mașina de o polițistă de frontieră la Briceni, este Aurica Sitari, membră a Partidului PACE și candidata la funcția de consilier orășenesc al orașului în care a avut loc accidentul. Despre aceasta a anunțat liderul formațiunii Gheorghe Cavcaliuc.

„Regretata se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii din localitate”, a scris Cavcaliuc pe canalul său de Telegram.

Partidul PACE cere demisia lui Rosian Vasiloi și Viorel Cernăuțeanu, celor mai incompetenți conducători, pe conștiința cărora sunt moarta multor oameni nevinovați.

Presa tace, societatea tace, dar noi asistam la un masacru a populației civile din partea celor de la putere în privința civililor.

Numărul accidentelor rutiere a oamenilor nevinovați, omorâți de persoane din actuala guvernare, doar săptămâna trecută se ridica deja la 7 persoane:

– La Călărași, omorâți 4 oameni nevinovați într-o căruță.

– La Aeroport, omorâți 2 oameni nevinovați pe o motocicletă.

La Briceni, o doamnă nevinovată, care mergea pe o bicicletă”, se arată în mesaj.

„Dumnezeu să o odihnească în PACE pe regretata, colega noastră Aurica Sitari.

Moldoveni noi mai tăcem, îi mai lăsăm să ne omoare cu zile?”, a notat liderul formațiunii.

 

Distribuie articolul: