Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Rwanda trăiește izolat de 55 de ani din cauza unei frici intense de femei. La vârsta de 16 ani, s-a retras în casa sa și a construit un gard înalt în jurul locuinței pentru a evita orice contact cu femeile și chiar pentru a nu le vedea.

Callitxe Nzamwita se asigură că gardul său este bine securizat, astfel încât nimeni să nu poată intra în curte fără consimțământul său, potrivit informațiilor Daily Mirror citate de digi24.ro.

El a declarat că motivul pentru această izolare și gardul este teama sa intensă față de femei, care îl face să se simtă “foarte speriat”. De-a lungul anilor, a ieșit foarte rar din curte și numai atunci când nu erau alți oameni în preajma sa. Cu toate acestea, în ciuda fricii sale, femeile din vecinătate îl ajută să supraviețuiască.

Chiar dacă le este frică de femei, ele sunt cele care îl sprijină, aducându-i hrană și alte lucruri de care are nevoie. Callitxe nu le permite să se apropie de el, dar acceptă obiectele de la distanță.

Se bănuiește că bărbatul suferă de ginofobie, o afecțiune psihologică caracterizată de o frică irațională de femei. Simptomele acestei afecțiuni pot provoca atacuri de panică, anxietate și o senzație de disconfort sever în prezența femeilor sau chiar când se gândește la ele.

Distribuie articolul: