Recent familia Cârnaț s-a mutat într-o nouă casă. Emisiunea „La Măruță” a fost deja în vizită la ei. Împreună cu ei veți auzi primele comentarii și veți vedea toate camerele și unghiurile noului cuib al familiei.

Cuplul spune că și-au dorit mereu o casă mare, iar o dată cu nașterea fiecărui copil au dorit ca fiecare să aibă camera lui aparte.

Casa aceasta avea 650 metri pătrați, dar nu era pentru familia noastră. Noi ne gândeam fie o vindem pe aceasta și ne mutăm în una mai mare, fie că o renovăm pe aceasta. Până la sfârșit am ales să o renovăm pe aceasta și n-am dat greș. Am făcut-o după necesitățile familiei noastre”, spune Teodor.

Avem 15 băi și cam tot atâtea camere. Noi am făcut ca fiecare copil să aibă un dormitor, se primesc 9 și cu al nostru 10. Dar am mai făcut de rezervă încă 4.

Casa are și o terasă , iar în spatele ei se află o tiroliană de 52 metri. Teodor crede că copii trebuie să fie implicați în diverse activități, altfel îi pierdem în computere și telefoane.

Despre bucătărie a povestit Marina, cum a spus Teodor „regina”: „Aici am făcut totul împreună cu un arhitector, designer. Am investit mult în ea, Teodor mi-a permis, a făcut excepție. M-a costa un salariu de o lună. El a investit mai mult în acoperiș, avea un vis să pună oale pe casă. Cam atâta m-a costat pe mine bucătăria, poate chiar mai mult.”

Marina spune că ea era preocupată de copii, atâta timp cât Teodor a făcut renovarea casei. Însă, Teodor a ținut cont de opinia și dorințele soție. El este de părerea că soții sunt un întreg, dacă cineva este binedispus și invers se reflectă și pe celălat.

Ne-am certat foarte mult în cele 18 luni. Eu mereu veneam și-l criticam, el se supăra căci nu-i place critica. Îmi spunea mereu că este implicat total în lucru, face tot ce poate și mie nu-mi place”, mărturisește Marina.

La primul etaj al casei, cuplul a amenajat și un mic apartament pentru bunicii care vor veni în vizită.
Casa dispune și de o saună pe lemne, bazin și o masă de biliard.

La etajul doi se află 7 dormitoare. Marina a insistat ca fiecare dormitor să aibă un pat mare și baie personală.
Ultimul etaj este mândria lui Teodor, mansarda.

Aici în mansardă sunt patru dormitoare de rezervă. Mai știți Dumnezeu ce ne spune! Nu planificăm până ce, dar o să mai vedem”, spune Teodor.

Distribuie articolul: