Este timpul să-ți actualizezi garderoba pentru acest sezon, mai ales în ceea ce privește modelele de încălțăminte trendy pentru anul 2023. Descoperă în paragrafele următoare piesele care vor cuceri în sezonul rece!

Pe măsură ce vara își încheie periplul, toamna așteaptă să-și facă apariția. Prin urmare, este momentul să înlocuim încălțămintea potrivită pentru sezonul cald cu cea adecvată pentru vremea rece.

Dacă îți dorești să-ți actualizezi garderoba cu stil în vederea sosirii toamnei, descoperă în continuare modelele care vor atrage atenția în acest sezon.

După o analiză, am alcătuit o listă de cumpărături ideală pentru temperaturile și stilurile specifice următorului sezon, care cuprinde:

  1. Loafers Aceste piese reinventează stilul clasic. Dacă ești adeptul unui look minimalist și sobru, o pereche de loafers este alegerea perfectă pentru tine. Cu un design elegant și o platformă discretă, sunt versatili și se potrivesc de minune cu blugi, pantaloni sau chiar fuste și rochii – doar nu uita să optezi pentru șosete albe, puțin mai lungi.
  2. Balerini Balerinii sunt întotdeauna la modă și sunt ideali pentru zilele în care vrei să fii elegantă fără prea mult efort. Aceștia se asortează perfect cu rochii sau fuste semi-formale sau chiar formale, mai ales în nuanțe de negru. Detaliile subtile pot face diferența, așa că optează pentru modele care au elemente precum ștrasuri.
  3. Ghete Ghetele vor fi și ele la modă în toamna aceasta. Ele sunt mereu o alegere potrivită, având un aspect rafinat și evidențiind silueta prin platformele lor și nuanțele specifice acestui sezon.

Conform specialiștilor în modă, o pereche de ghete este ideală pentru zilele spontane în care diminețile încep cu brunch-uri și se transformă în seri petrecute alături de prieteni.

Distribuie articolul: