Cărți de dezvoltare personală care inspiră și includ o mulțime de sfaturi de auto-îmbunătățire. Include pe lista ta de lectură aceste patru cărți care abordează în mod specific provocările de zi cu zi din viața profesională și personală.

Cărţi de dezvoltare personală, “More Than Enough”, Elaine Welteroth

Elaine Welteroth, jurnalist premiat și fost redactor-șef al Teen Vogue scrie un memoriu despre identitate și succes. Ca tânără șefă și adesea singura femeie de culoare din cameră, s-a săturat ca lumea să-i spună ei – și tuturor femeilor – că nu sunt suficiente. Pe măsură ce a învățat să se bazeze pe ea însăși, ni se reamintește în cele din urmă că suntem mai mult decât suficiente. „More Than Enough” este o carte despre puterea încrederii în propriile forțe, pe care orice femeie ar trebui să o citească.

„Keep Moving”, Maggie Smith  

În această carte profund emoționantă de citate și eseuri, Maggie scrie despre noile începuturi ca oportunități de transformare. La fel ca kintsugi, arta japoneză de a repara ceramica spartă cu aur, “Keep Moving” celebrează frumusețea și puterea de cealaltă parte a pierderii. Aceasta este o carte pentru oricine a trecut printr-o perioadă dificilă și se întreabă: Ce urmează?

„Believe It: How to Go from Underestimated to Unstoppable”, Jamie Kern Lima

Imaginează-ți că depășești lucrurile care te țin înapoi, că poți sparge bariera îndoielii de sine și poți deveni persoana care te-ai născut să fii. Jamie Kern Lima împărtășește povestea adevărată din spatele businessului ei. Cândva o chelneriță, și-a transformat o simplă idee într-un brand de succes: IT Cosmetics. Aceasta a vândut în cele din urmă compania pentru peste un miliard de dolari și a devenit prima femeie CEO al unui brand din istoria de peste 100 de ani a L’Oréal. Jamie s-a confruntat cu îndoiala de sine și mai ales cu îndoiala corporală. I s-a spus „nimeni nu va cumpăra machiaj de la cineva care are corpul tău”, așadar Jamie dezvăluie pentru prima dată povestea ei. Povestește cum aproape că nu a reușit și cum a învățat să aibă încredere în ea însăși. Învață din lecțiile ei puternice pentru a trece de la subestimat, la de neoprit.

Attitude is Everything, Keith Harel

Keith Harel este fostul director de marketing IBM și actual speaker motivațional de succes. Acesta împărtășește secretul reușitei prin aplicarea atitudinii corecte la problemele zilnice ale vieții.  Keith dezvăluie cei zece pași ai săi pentru atingerea satisfacției personale și profesionale. Mesajul său este simplu, dar puternic: secretul constă în atitudine. Fie că este pozitivă sau negativă, atitudinea are puterea de a avea un impact puternic asupra succesului. Prin cartea sa, Harrell oferă tehnici și metode simple pentru a menține o atitudine pozitivă în viață.