Vrei să faci un cheescake mai deosebit și nu știi cum? Atunci chescake-ul piña colada este perfect pentru tine. Rețeta este simplă și poate fi pregătită oricând.

De ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta cheescake piña colada?

Ingrediente:
Baza:
1 ½ cană de biscuiți măcinați
90 g unt topit
1/2 cană de nucă de cocos măcinată

Umplutură:
4 pachete de cremă de brânză
4 ouă
4 linguri de amidon de porumb
½ cană de zahăr
1/2 cană de cremă de cocos
1 cană de ananas în sirop tocat și scurs
1/2 cană de smântână pentru frișcă

Decor:
preparat jeleu de ananas
puțină nucă de cocos mărunțită
bucăți de ananas în sirop, după gust
cireșe maraschino

Procedură:
Baza:
Se zdrobesc fursecurile și se adaugă untul topit și nuca de cocos până se formează o pastă, se adaugă imediat într-o formă de 24 cm cu hârtie cerată pe fundul tavei, se formează o bază comprimată, se dă la frigider.

Pentru umplutură:
Bateți crema de brânză până devine cremoasă, adăugați zahărul, smântâna pentru frișcă, smântâna de cocos, amidonul de porumb, ananasul tocat și ouăle unul câte unul. Adăugați amestecul în baza de prăjituri și coaceți timp de 90 de minute pe baie de apă la 160°C. Se lasă să se răcească în formă.
Pregătiți amestecul pentru jeleul de ananas (îl puteți face dintr-un plic sau cu dulceață și gelatină). Se toarnă semi-rece peste cheesecake-ul deja rece și se lasă să se geleze.
Se demolează și se decorează cu cireșe, nucă de cocos și bucăți de ananas.

Distribuie articolul: