Manichiura franțuzească specială: cele mai clasice unghii au acum sclipici. Îți place eleganța și atemporalitatea unghiilor franțuzești, dar îți plac atingerile speciale? Așa că nu te mai gândi: ai nevoie de o doză generoasă de sclipici în viața ta și aceste manichiuri sunt dovada incontestabilă.

Că manichiura franțuzească este cel mai estetic și elegant glumeț când nu știi ce să faci este ceva despre care nu avem nicio dovadă… Dar nici tu nu te îndoiești. În ultimii ani au condus lista tendințelor. După ce ani și ani a fost cel mai apropiat lucru de un „fund dulap” în ceea ce privește manichiura, minimalismul și eleganța tipice „francezilor” îl fac să se ridice la vârf.

Atât de mult încât, din acel moment, nu vedem doar chenarul alb tradițional pe baza roz mai naturală, dar French 2.0 este cu adevărat regina mambo-ului. Le-am văzut în atât de multe feluri încât nu am ști de unde să începem. Manichiura franțuzească se poarta cu tonuri pastelate, cu tonuri neon, inversate, cu forme abstracte, nepotrivite dar, mai presus de toate, schimbându-se tonurile de ‘regulament’ cu altele mai vii precum galben, portocaliu sau roz.

Întrebarea este: ce se întâmplă dacă ați dori să conversați cu rafinamentul francezului convențional adăugând o notă specială care să nu umbrească conceptul inițial? Ei bine, nu ai de ales -din fericire- decât să adaugi doza de luminozitate care luminează ziua oricui. Așa se nasc unghiile franțuzești cu paiete, care, in plus, nu pot fi mai ușor de copiat. Pentru a face acest lucru, ai două opțiuni: Fie schimbi albul cu un „glitter” delicat precum argintiu sau roz; Sau obțineți un frenchie tradițional pe care îl așezați cu un strat superior care conține strălucire. Poți găsi tot ce ai nevoie mai jos prin cele mai în tendințe -și mai apreciate- lacuri de unghii ale momentului.

În sfârșit, confirmăm că este o tendință care arată minunat atât pe cele mai lungi, cât și pe cele mai scurte unghii. Totuși, ca recomandare vă vom spune că prelungirea siluetei cu tehnica gelului le va face să arate mult mai mult și, mai presus de toate, să reziste puternice.

Manichiura franțuzească cu sclipici argintiu

O altă opțiune este de a simula linia albă convențională cu un email argintiu ca acesta. Email care, cu această ocazie, va cădea sub formă de lacrimi cosmice peste restul suprafeței.

Manichiura franțuzească cu sclipici închis la culoare
Mai tradițională -dar nu mult- este această altă manichiură franțuzească cu sclipici argintiu, dar închisă la culoare. Vedeți cât de puternică arată cu unghii lungi în stil stiletto și un decolteu în V.


„Baby Boomers” cu sclipici

Ultimul design pe care vrem sa vi-l propunem este cel mai frumos hibrid intre o manichiura franțuzească și unghiile ‘baby boomer’. După cum puteți vedea, baza rămâne roz și, totuși, sclipiciul împodobește colțul exterior într-o versiune decolorată.

Ție care model de manichiură franțuzească ți-a plăcut?

Distribuie articolul: