Ești în criză de timp, flămând și vrei să gătești ceva rapid? Întrebarea vine în contextul în care venim acasă după o zi de muncă obosiți, flămânzi și dornici de a face ceva rapid, gustos și sățios. O omletă cu șuncă și brânză poate fi cina perfectă pentru noi toți.

Ce ingrediente ai nevoie?
2 ouă
150 g de șuncă
2 linguri de brânză rasă
pătrunjel după gust
Sare si piper după gust
Ulei (cantitate necesară)

Mod de preparare:
1. Tăiați șunca în modul și dimensiunea dorite și tocați mărunt pătrunjelul.
2. Batem ouăle într-un castron cu sare, piper și pătrunjel după gust.
3. Punem puțin ulei într-o tigaie și când este fierbinte adăugăm ouăle. Gătiți-le până se întăresc.
4. Adăugați șunca și brânza într-una dintre jumătățile de omletă. În cele din urmă, împăturiți-l în jumătate și gătiți-l pe ambele părți.

 

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut rețeta, distribuie să știe și prietenii tăi!

Distribuie articolul: