Femeile sunt de pe Marte, iar bărbații de pe Venus, afirmație celebră care a demonstrat și în practică ideea că bărbații și femeile ajung să nu se mai înțeleagă. Din cauză că nu așteptările și doleanțele oamenilor sunt diferite, apar frustrări și supărări.

Bărbații se supără pe femei zicând că-s vinovate, femeile dau vina pe bărbați, zicând că nu sunt responsabili.

Scopul abordării unei femei

Atunci când abordezi o femeie, chiar și online, tu ca bărbat ar trebui să fii sigur de ceea ce faci și care e scopul. Un bărbat ar trebui să spună din start că e interesat de o relație serioasă și nu e genul de persoană care este dornic o aventură de o noapte. Dacă un bărbat abordează femeia în scop de aventură, ăsta nu este un bărbat. Da, nu e obligatoriu să te căsătorești în secolul XXI, dar e important să spui din start ce dorești.

Atunci când ai o vârstă, deja ar trebui să-și asumi responsabilitățile de rigoare și să realizezi că ești în faza în care ar trebui să îți dorești o familie și nu o relație de o noapte.

E ok să fii necăsătorit/ă până la vârsta de 30 de ani. Indiferent că vorbi mde bărbați ori femei. În secolul XXI trăim alte vremuri, avem scopuri diferite în viață, vrem să facem o carieră, cursuri diferite, și de ce nu, să trăim viața la maxim, fără a avea grija unei familii, inclusiv să crești un copil. Plus la asta, experiența vieții își spune cuvântul și cred cu tărie că până la 30 de ani, te formezi ca om, ca personalitate. Ești matur/ă în gândire grație experienței care o ai deja în spate.

Da, 30 de ani par mulți și nu îți vine a crede vârsta pe care o ai și te întrebi unde s-au dus anii, nu-i așa? Dar, în același timp, realizezi că ai un background în spate, comparând cu cei 20 ori 25 de ani pe care i-ai avut.

Prima întâlnire 

Odată ce ai abordat o femeie, fie în spațiul virtual, fie real (indiferent că ai făcut cunoștință undeva în parc ori la o zi de naștere) este bine de conștientizat că ești deja la vârsta în care nu-ți mai permiți relații pasagere. Odată ce abordezi o femeie, e bine să ții cont de cei 7 ani de acasă și bunele maniere. Totuși, e vorba de faptul că vrei o relație serioasă, nu-i așa?

Iar femeia pe care ai abordat-o, este una serioasă, chiar dacă nu pare așa, la prima vedere.

De obicei, femeile sunt conștiente de ceea ce vorbesc și odată ce ți-a spus NU, păi NU înseamnă. Ca prima dată, nu cred că e obligatorie explicația de ce nu ar dori să facă lucrul X ori Y.

Oricât de straniu nu ar părea, pentru unele femei ora 21:00 seara e oră târzie. Și atunci când un bărbat insistă să ieși la întâlnire la o oră așa târzie, apare întrebarea: de ce și pentru ce? Care e scopul întâlnirii la o astfel de oră târzie.

Faptul că femeia acceptă să iasă cu tine în zona în care trăiește, doar pentru că tot tu, ca bărbat insiști să vii la ea, numai să îți spună unde trăiește, nu insista că nu să stă bine unui bărbat să insiste. Ca prima dată, este suficient doar să faci cunoștință. Chiar dacă îți pare straniu ce îți spune, precum că ora 9 seara e oră târzie, pentru cineva așa e. Și apreciază femeia care iese pentru tine în parcă, chiar și pentru jumătate de oră, maxim o oră.

O femeie este conștientă de ceea ce vorbește. Și dacă își spune a doua oară o afirmație, înseamnă că așa este.

Bune maniere, dar nu până la sfârșit

Chiar și dacă te-ai oferit să conduci femeia până la scara blocului în care trăiește, este suficient așa. NU te autoinvita la ea acasă. E lipsă totală de educație când un bărbat se auto invită în casa femeii. Da, e frumos să conduci o doamnă la ușa blocului, iar faptul că i-ai cumpărat o ciocolată ori un buchet de flori, nu justifică că ea ar trebui să aibă obligații sexuale cu tine.

Da, trăim secolul XXI și e ceva firesc să faci sex. Dar nu e obligatoriu să faci sex la prima întâlnire. Deși sunt femei trecute de 30 de ani care nu-și doresc familie, nu generalizăm. Deși nu pare o femeie serioasă, asta nu înseamnă neapărat că așa e.

Evită ofensele

Da, ai citit bine. Eviți ofensele.

E adevărat, trăim secolul XXI, când regulile odinioară stabilite acum nu mai sunt valabile. Nu mai e obligatoriu să fii căsătorit ca să ai relații sexuale după nuntă. Dar nici nu e frumos să ai relații sexuale chiar din prima întâlnire.

Nu este frumos deloc ca un bărbat să se auto invite la femeie în casă, mai ales în contextul în care ți s-a zis de 2 ori asta. Din moment ce ți s-a zis a doua oară ceva anume, un bărbat ar trebui să conștientizeze că femeia vorbește serios. Nu înseamnă nu și o să ai timp când să urci în casă la ea.

Faptul că nu ți se oferă ceea ce dorești nu se explică prin faptul că la femeie în casă e murdar. Dar e lipsă de educație totală să te inviți la om în casă, la așa o oră târzie. Iar întrebarea „dar ce? la tine în casă e murdar de nu vrei să mă primești?” e ruptă din context și de realitate. Nu este obligatoriu ca la femeie în casă să fie murdar ca să nu te invite.

Să le luăm pe rând.

  1. Nu te invită acasă la ea pentru că e oră târzie, după cum a menționat anterior.
  2. O femeie așteaptă educație de la bărbat, mai ales dacă ai deja +30 de ani.
  3.  E lipsă de educație să te auto inviți la cineva acasă. CA să fie mai clar, raportează situația dată la tine. Dacă cineva ți-ar bate la ușă, la ora 22:00 seara și s-ar auto invita la tine în casă, l-ai primi?
  4. Chiar și să fie murdar, e murdar pentru că fata a avut un de3ces în familie. A avut o săptămână grea și nu i-a fost ei a curățenie. Sau poate a avut o operație, iar în această perioadă, nu doar că se simte rău, dar mai merge și la careva proceduri. Iar ordinea în casă nu e neapărat o prioritate la moment.
  5. La prima întâlnire abia faci cunoștință; respectiv vorbești la general. Este evidentă importanța explicațiilor, dar la prima întâlnire nu sunt obligatorii.
  6. Punem accent pe cei 7 ani de acasă și bunele maniere și nu pe incultură.

Distribuie articolul: