Mai mereu am fost curioși ce se va întâmpla în viitor, ce ne așteaptă? Am rugat-o pe Diana Chicu, astrolog de meserie să ne spune ce ne așteaptă în luna aprilie? La ce trebuie să fim atenți? Planeta comunicării, informațiilor, rațiunii, Mercuriu, trece în semnul Taur, pe 4 aprilie și vom avea tendința să vorbim despre confort, dragoste, plăceri, bani, frumusețe, artă. Gândurile ne vor fugi mereu în această direcție și de la o zi la alta, se pot transforma într-o ideie fix, pînă la obsesie.

Logica este încețoșată de emoții și avem tendința să luăm decizii absolut iraționale.
Așa efect asupra noastra are Mercuriu cind devine retrograd și iată că ni se intampla din 21 aprilie, dar efectele le vom simți cu 2 saptamani mai înainte, cînd va fi în faza de staționare.

Mercuriu Retrograd fiind în semnul Taur, mai degrabă, vom luăm decizii de a nu schimba nimic, din simplu motiv, că ne va fi frica de schimbări rapide. Însă suntem într-o perioadă de tranziție cu multe transformări inevitabile, datorită lui Pluto în Vărsător, din 24 martie. Luna aprilie nu este cea mai potrivită perioadă pentru proiecte și relații noi, însă ideală pentru acea listă de sarcini, pe care le-am tot amânat, de la o zi la alta.

Femeile își vor dori mai multă dragoste și atenție, să fie mai frumoase, datorită faptului ca și Venus va fi în semnul Taur, în prima jumătate a lunii. Se vor simți în pielea lor, dar cu o singura condiție, să își amintească că suntem sub influență lui Mercuriu Retrograd, cînd pot interveni mici întârzieri sau erori din partea celor din jur și trecem prin mari dezamagiri dacă schimbăm
„pasărea din mână, pe cea de pe gard”. Și categoric, să se amâne, până în iunie, intervenții chirurgicale plastice și orice proceduri de frumusețe invazive și tatuaje. În luna aprilie, pentru toți, nu se recomandă să facem cumpărături de obiecte de valoare, mai mare de un salariu.

Din 12 aprilie, Venus va trece în Semnul Gemeni, când deja femeile vor simți nevoia de mai multă comunicare, mișcare și ca lucrurile să meargă mai ușor. Și așa va fi dacă, vor ține cont de recomandările de mai sus. Chiar și planetă acțiunii, a bărbaților, se va află toată luna aprilie, în semnul Rac. Un semn, care face un pas înainte și doi înapoi. Dacă partea masculina așa acționează în aprilie, nu vă faceți griji, cit de irațional nu o să vă pară, dar este o tactică, care se potrivește de minune acestei perioade. Și aici, Marte ne sugerează tuturor, să ne concentrăm forțele și energia, mai bine, pe familie, gospodărie, casă, grădinărit, în special, când ne copleșesc emoțiile, nu avem ideea ce sa facem și ce decizii sa luăm.

Ne va ajuta, să trecem mai ușor această perioadă, Lună Plină în Balanță, chiar de la început luni, pe 6 aprilie, Un gen de detoxifiere! Luna Plina întotdeauna ne arată de ce ar trebui sa ne eliberam: emoții, convingeri, acțiuni, decizii, persoane toxice, proiecte care nu mai sunt actuale. Vom conștientiza ce ne echilibrează și ce nu, ce anume ne împiedică să colaborăm eficient, fără sa ne dizolvăm în partener (nu doar în relații de dragoste) sau de ce cedăm, numai ca sa fie bine tuturor, de dragul lumii.

Însă, cel mai important eveniment din această lună este Eclipsa de Soare în Berbec, pe 20 aprilie 2023, care aduce o etapă nouă în viața, un nou drum (cel puțin pentru urmării 2 ani).
Semnul Berbec este semnul care ne învață sa devenim liderii propriei vieți și mereu sa știm răspunsul la întrebarea: Ce îmi doresc eu cu adevărat?
Răspunsul la această întrebare este cheia succesului nostru în viitorul apropriat! Dorința pe care o vom identifica ca o flacără puternică în noi, nu este o iluzie sau o fantezie copilărească care trebuie alungată. Există un potențial ascuns în spatele ei, pe care l-am ignorat până acum.
Și secretul este că acest potențial, ne arată sfera, unde garantat vom avea succes. Observam, facem schițe, iar timpul pentru acțiuni, va veni, foarte curând.

Distribuie articolul: