O femeie al cărei soț a părăsit-o după ce i-a crescut brusc mustață și barbă se simte mândră de părul facial și refuză să se radă.

Mandeep Kaur, în vârstă de 34 de ani, din Punjab, India, și fostul ei soț s-au căsătorit în 2012, iar ea a crezut că și-a găsit adevărata dragoste. Dar la câțiva ani de la căsătorie, când aspectul ei a început să se schimbe, el și-a arătat adevărata față și a fugit, conform Daily Mail.

După ce a fost părăsită de către soț, Mandeep a intrat în depresie, dar a căutat ajutor și a ajuns rapid să-și accepte părul facial. De când și-a acceptat înfățișarea, Mandeep s-a apucat și de agricultură, alături de frații ei.

După ce soțul a plecat, a căutat ajutor în cadrul templului. Mandeep a început să frecventeze o gurdwara, un loc de cult al sikhilor unde cei care urmează această religie pot învăța elementele de bază ale credinței lor.

Sursa: Daily Mail

În general, acestea sunt conduse și administrate de voluntari.

Cele mai cunoscute gurdwaras, care în traducere aproximativă înseamnă ușa către Guru , sunt situate în Amritsar, al doilea oraș ca mărime din statul Punjab.

Datorită credinței sale a învățat să își accepte părul facial, în ciuda faptului că acesta l-a îndepărtat pe fostul ei soț.

Ani de zile s-a chinuit din cauza bărbii și a mustăților. dar acum a ajuns să le vadă ca pe o altă parte a ei.

În prezent, Mandeep refuză acum să se radă și își poartă barba cu mândrie.

Distribuie articolul: