Marcela, tânăra implicată în accidentul de pe Viaduct, în urma căruia picioarele i-au fost amputate, ne demonstrează că orice ți s-ar întâmpla, trebuie să-ți păstrezi speranța și bunăvoința. Oamenii din Republica Moldova au dat dovadă de empatie și au donat pentru a o ajuta pe Marcela să meargă din nou.

Un prieten de al ei, Dan Ioniță, după accident, într-o postare de pe Instagram, i-a rugat pe urmăritorii săi să o ajute pe Marcela. În aceste timpuri dificile pentru tânără, prietenii și oamenii necunoscuți i-au fost alături. Marcela e un exemplu pentru noi toți. Ea continuă să zâmbească și le  mulțumește din suflet oamenilor care i-au fost alături.

Dan Ioniță, a publicat un video cu Marcela pe contul său de Instagram. Fata e veselă și i-a promis bunului său prieten că, data viitoare, când se văd, aceasta va alerga spre el. I-a răspuns că se simte foarte bine, zâmbind și bucurându-se  să-ș vadă pe dragul ei prieten, care i-a fost alături și a îndemnat oamenii să o ajute.  Aceasta spune că a simțit din plin susținerea oamenilor care au donat pentru ea și pe cea a prietenilor și că într-o lună va pleca în Germania să-și pună protezele.

Sunt foarte recunoscătoare tuturor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ionita Dan (@danionita_90)

Distribuie articolul: