În doar câteva zile le vom spune cât de mult le suntem recunoscători femeilor din viețile noastre. De 8 martie, toți și fiecare se îmbulzesc prin mall-uri, magazine și tot felul de ateliere artizanale în căutarea cadourilor perfecte pentru ele, femeile iubite. Tocmai din acest motiv, cea mai mare și modernă producere de miere de albine din țară, Regina Naturii vine cu idei delicioase de cadouri și în acest an.

Astfel, pentru a vă surprinde mamele, bunicile, surorile, prietenele sau chiar și colegele de la job, v-am pregătit câteva seturi cu cea mai premiată miere din Republică, la nivel internațional.

Ideea seturilor nu este alta decât de a le oferi în dar celor dragi, cadouri cu adevărat valoroase și nu prin costul lor, ci prin mesajul sincer și profund pe care-l transmit: copilărie, grijă și iubire. Or fiecare borcănaș, ieșit de pe linia de producere, are gustul emoției atât de bine cunoscută de noi toți – cea pe care o trăiam de fiecare dată când mergeam în vizită la bunici și ne delectam cu plăcinte, clătite cu miere și ceai dulce.

Așadar, toate seturile disponibile în stock pot fi văzute pe site-ul oficial al fabricii și comandate cu livrare, direct până la ușă. Prețurile, sunt și ele prietenoase și încep de la doar 130 de lei.

Puteți alege cutii ce conțin 1 borcan, plic, caserolă cu miere și lumânare parfumată, din fagure natural. De asemenea, aveți ca sugestie un set din 10 borcănașe cu miere, 100% naturală, cu 10 gusturi diferite. Unele cutii mai conțin și lingură din lemn pentru miere, cadou.

Așadar, dacă v-am făcut poftă de cadouri dulci, sunteți așteptați pe www.reginanaturii.com, acolo unde veți descoperi întreaga gamă de produse.

Distribuie articolul: