Pentru multe femei, menstruația e un coșmar. Multe dintre noi se confruntă cu crampe, oboseală, fiind mai iritabile în acele zile. Însă, în prezent, avem o mulțime de produse care ne ajută. Pe lângă pastilele care ne ameliorează durerea, e important să folosim absorbante care ne oferă siguranță și confort. Absorbantele Always sunt alegerea perfectă. Datorită acestora, ne putem îndeplini activitățile zilnice fără să ne facem griji. Absorbantele Always previn scurgerea, astfel, vom fi sigure că nu ne murdărim.

Am întrebat-o pe Rodica Rusu, jurnalistă și influencer despre cum să te bucuri de libertate atunci când ai menstruație. Aceasta ne-a dezvăluit câteva trucuri pentru a ne putea continua activitatea chiar și în zilele delicate.

  1. Știm că ai un mod de viață activ, mereu în mișcare. Cum te simți în zilele când ai menstruație?

În aceste zile sunt mai emotivă și mai sensibilă. Dar cu mici excepții mă simt bine. Totul depinde de stările pe care le-am trăit în timpul lunii.

  1. Ți -ai schimbat vreodată planurile din cauza menstruației?

Am un program destul de încărcat mai mereu. Pe lângă faptul că sunt solicitată mult din cauza muncii, îmi place să-mi ofer timp  pentru ceea ce-mi place mie. Nu las nimic să-mi schimbe planurile, mai ales menstruația. Mai ales dacă este vorba de o vacanță sau o plecare care nu poarte fi amânată.

  1. Ce soluții ai pentru ca menstruația să nu-ți strice ziua și să te poți bucura de libertate?

Acum avem o mulțime de produse la îndemână, care îți oferă confort și siguranța. Pe lângă absorbantele Always, eu aleg să fac si o baie relaxantă și să dorm un pic mai mult dacă organismul meu are nevoie.

  1. Ce produse de igienă personală folosești în timpul menstruației?

Gelul pentru igiena intimă, recomandat de ginecologul meu si desigur absorbantele Always. Foarte rar folosesc altfel de produse pentru menstruație. Pentru mine absorbantele sunt in primul rând mai sigure si mai confortabile. Și asta e cel mai important în zilele speciale.

  1. De ce recomanzi absorbantele Always?

Absorbantele Always sunt produsele pe care le folosesc de ani de zile. M-am obișnuit cu aceste produse si atâta timp  cât îmi oferă confort si siguranța, aleg sa le folosesc si sa le recomand femeilor.

 

 

Distribuie articolul: