Femeile adoră preludiul. Dragi bărbați, nu vă grăbiți. Dacă doriți să fiți buni în pat, atunci nu treceți peste preludiu. Când vine vorba de preludiu, nu uitați că o mare parte se bazează pe anticipare și pregătire. Pentru că cel mai bun sex începe în afara dormitorului. Noi vă vom ajuta și vă vom oferi sfaturi pentru ca să aveți un preludiu minunat și iubita voastră să fie satisfăcută.

1. Trimite-i mesaje sexy partenerului tău

Este o idee bună să începi să îi trimiți partenerului tău mesaje sexy pe parcursul zilei. Poți să-i spui ce vrei să facă sau ce dorești să-i faci. În orice caz, fă-o să se încingă înainte de a ajunge acasă.

2. Comunicarea: vorbește cu ea despre fanteziile și dorințele sexuale pe care le are

Întreabă-ți partenera ce o excită. Astfel ea îți va spune ce îi place și femeia adoră când partenerul ține cont de dorințele ei.

3. Fii disponibil din punct de vedere emoțional

Multe dintre femei au nevoie de conexiunea emoțională pentru a face sex.  Așadar, dacă vrei să ajungi în patul ei, mai întâi intră în mintea ei. Stimulează-i creierul înainte de a-i stimula clitorisul. Purtați conversații captivante, provocați-o și nu uita să flirtezi cu ea.

4. Folosește mâinile

Poți începe partida de sex cu un masaj sau cu atingeri gingașe pe tot corpul. Creează anticiparea.  Mângâie-i spatele, coapsele și brațele. În loc de organele sexuale obișnuite, cum ar fi vaginul sau sânii, atinge alte zone erogene, cum ar fi spatele coapsei, gâtul sau încheietura mâinii.

5. Păstrați hainele pe voi

Uneori, preludiul nu înseamnă doar să te dezbraci și să te săruți pe tot corpul. Este vorba despre a-ți excita partenerul și asta se poate face chiar și cu hainele pe tine. De fapt, faceți din asta o provocare. Vorbește murdar cu partenerul tău și provoac-o să nu te atingă sau să nu-și scoată nici măcar un singur obiect de îmbrăcăminte.

6. Citiți împreună o carte erotică

Citirea cu voce tare a unui roman erotic unul pentru celălalt este o modalitate bună de a crea o atmosferă intimă și de a vă excita.

7. Folosește jucăriile sexuale

Jucăriile sexuale sunt cireașa de pe tort. Nu ezita să le folosești pentru a-i provoca senzații de neuitat. Întreab-o ce jucărie și-ar dori și folosiți-o în pat.

Distribuie articolul: