Valentine’s Day este cunoscută ca marea sărbătoare a îndrăgostiților, mai exact ziua în care aceștia își oferă cadouri și își declară iubirea. Și, dat fiind faptul că nu a mai rămas mult până la ziua cea mare, venim noi cu o idee de cadou originală.

      Dacă vrei să-ți surprinzi soția la maxim și să o faci extrem de fericită? Un automobil este cadoul ideal! Cu siguranță, Ea își dorește o mașină, iar acum este momentul potrivit pentru a-i demonstra cât de mult o iubești. Ia un credit cu automobil în gaj de la Zoom Credit și oferă-i partenerei tale emoțiile pe care le merită.

        De ce să alegi un astfel de împrumut cu garanție auto pentru Valentine’s Day și care sunt avantajele sale, află dintr-un material oferit de experții Zoom Credit. 

Ce este un credit auto de la Zoom Credit și care sunt avantajele acestuia?

Un astfel de credit rapid online este conceput special pentru posesia sau achiziționarea unui automobil. Ideea e următoarea: tu acoperi doar 25% din sumă, iar restul de 75% – compania de finanțare. În acest fel, nu ești nevoit să strângi bani ani la rând ca să-ți surprinzi partenera de Valentine’s Day. Ai posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor mijlocul de transport, fără bariere birocratice și timp pierdut.

      Așadar, este un credit extrem de comod, rapid și la îndemâna oricui, fără necesitatea de a demonstra toate veniturile existente. În plus, acesta îți oferă posibilitatea de a rambursa comod ratele pentru împrumut. Poți returna banii în orice filială Moldindconbank (sau Web Banking), la terminalele de plată sau direct în birourile Zoom Credit, fără a pierde din timpul personal.

În ce condiții obții un astfel de credit și cum îl accesezi?

Acest tip de credite cu garanție auto sunt disponibile pentru orice persoană cu vârsta între 21 și 70 de ani. Ca să poți beneficia de un credit auto trebuie doar să ai un imobil în proprietate și o istorie creditară pozitivă, fără datorii. 

Cum îl accesezi? Foarte simplu. Nu-ți rămâne decât să depui o cerere online pentru accesarea unui credit auto, anexând copia scanată a buletinului de identitate valabil. Aceasta va fi analizată și în decurs de 20-30 de minute vei primi un sms sau vei fi contactat direct de specialiștii companiei Zoom Credit. 

Acum chiar nu mai ai nicio scuză pentru a-ți face soția fericită de Valentine’s Day! Dar cel mai important, fără riscuri și fără găuri imense în bugetul familiei. Sărbătoare frumoasă tuturor îndrăgostiților!

Distribuie articolul: