Vrei să fii mai sexy și mai atrăgătoare? Ține minte că mai mult contează atitudinea pe care o ai decât aspectul fizic. În prezent, femeile își acceptă defectele și sunt mândre de corpul lor. Nu, nu îți vom recomanda produse și operații estetice. A fi sexy e o stare, care vine din interior. Iată câteva sfaturi cum să fii mai sexy.

1. Fii încrezută

Ești mult mai sexy când ești încrezută în propriile forțe. Poate ai întâlnit acele femei care sunt mai plinuțe, dar emană sexualitate deoarece se cred frumoase și atrăgătoare. Atitudinea e cea mai sexy haină pe care trebuie să o îmbraci. O femeie sigură pe forțele proprii va avea mult mai mulți admiratori decât o femeie care are îndoieli cu privire la aspectul ei fizic. Sunt sigură că ai văzut poze sau clipuri video cu modele plus size. Ar putea zice cineva că acestea nu sunt sexy? Cu siguranță, nu.

2. Acceptă-ți defectele

Nimeni nu e perfect. Renunță să te compari cu femeile de pe rețelele de socializare. De multe ori, acestea folosesc filtre și aplicații pentru a arăta mult mai bine. Poartă vergeturile și kilogramele în plus cu mândrie. Defectele te fac să fii unică. Acceptă-le.

3. Inteligența e sexy

Nu investi în mii de produse de machiaj, ci în cărți. O femeie sexy e o femeie inteligentă. Ai grijă de corpul tău, dar și de mintea ta. Întotdeauna citește și află lucruri noi. Vei fi mult mai atrăgătoare dacă îți poți exprima coerent opinia cu privire la un subiect.

4. Nu ține cont de gura lumii

Societatea vrea să fii slabă, să te îmbraci elegant și să pui accent pe aspectul fizic. Nu îi asculta. Fii ceea ce îți dorești, fără a ține cont de părerea celorlați.

5. Adoptă un stil unic și original

Nu fi o copie a modelelor de pe Instagram. Acestea reflectă tendințele din acest an, care pot deveni de prost gust destul de repede. În schimb, alege să fii unică și originală. Găsește stilul care ți se potrivește cel mai bine și te face să te simți sexy în fiecare zi. Definește-ți propriile tendințe și fii o inspirație pentru ceilalți.

6. Nu jigni alte femei

Niciodată nu te compara cu alte femei, lăudându-ți calitățile și criticând defectele femeilor pe care le știi. Dacă ești invidioasă, rea și judeci alți oameni, atunci devii urâtă în ochii celorlalți.

7. Fii bună

Frumusețea fizică trece, însă un suflet frumos e întotdeauna sexy. Chiar dacă bărbații sunt atrași de femei sexy, nu vor avea o relație de lungă durată cu aceasta dacă este rea și insuportabilă. Nu uita de frumusețea interioară, deseori e mult mai importantă decât cea fizică. Astfel vei atrage oamenii potriviți care te vor considera o rază de lumină în viața lor.