Hai să vorbim despre sex, respectând femeia. Nu, nu e atât de greu. Multe expresii pun femeia într-o lumină proastă. E timpul să renunțăm la acestea și să ne exprimăm ca niște oameni maturi, nu ca Andrew Tate.

1. Femeia e ca o mașină, nimeni nu are nevoie de una cu mulți km

Sunt multe expresii care compară femeia cu un obiect. În primul rând, femeia niciodată nu trebuie comparată cu un obiect. Valoarea unei femei nu este dictată de numărul de parteneri pe care i-a avut. Sexul nu uzează corpul femeii! În schimb, stresul provocat de bărbați misogini, ne creează riduri.

2. Ea este ca o căldare

Una dintre cele mai vulgare expresii pe care le-am auzit, care denotă că bărbatul nu are nici cea mai vagă ideea despre anatomia corpului feminin. Din păcate, încă mulți consideră că dacă femeia are mulți parteneri, atunci vaginul ei se lărgește. ESTE UN MIT! Dragă femeie, niciodată să nu faci sex cu un bărbat care încă mai crede în astfel de prostii.

3. Ea mi-a dat/cedat

Sigur ați asistat la o discuție între bărbați și unul spunea cu mândrie: Ea mi-a dat. Ți-a dat ce mai exact? O ciocolată, un câine? Corpul femeii e al ei, nu ți-l poate da pentru o noapte. Sexul e o activitate în care ambii își exprimă consimțământul. Sexul e o necesitate și pentru femei, nu doar pentru bărbați. Femeile fac sex din plăcere.

4. A-și pierde virginitatea

Virginitatea nu e o calitate, ci o alegere. În primul rând, virginitatea e un construct social, un instrument prin care femeia era controlată. Virginitatea nu e un obiect pe care să-l pierzi și să plângi după acesta. Nu mai trebuie să punem accent pe virginitate și să folosim această expresie.

5. E o femeie de moravuri ușoare

O femeie care are mulți parteneri sexuali este condamnată și jignită. Iar un bărbat care a avut multe partenere este lăudat. Și nu, nu vreau să aud: femeia e ca un lacăt, se uzează de la prea multe chei. Am scris la punctul 1 că femeia nu mai trebuie comparată cu niște obiecte! E alegerea oricărei femei cu cine face sex și de câte ori. Nicio femeie nu trebuie condamnată pentru activitatea sexuală, atât cât există consimțământ din ambele părți. În secolul, XXI, femeia știe ce vrea, știe cum să-ți îndeplinească dorințele și corpul îi aparține. Iar cei care o judecă, sunt invidioși și frustrați.

Distribuie articolul: