Cum ar suna pentru tine un job în care poți să lucrezi de oriunde, atâta timp cât ai conexiune la internet? Știai că, de fapt, în anii ce urmează una dintre cele mai râvnite și bine plătite profesii va fi cea de specialist SEO? Nu este un secret pentru nimeni că în ultima perioadă vânzările în mediul online au cunoscut o creștere imensă, iar tendințele sunt înt-o continuă expansiune.

Tocmai din aceste motive, să înveți exact ceea ce este cotat pe piață îți poate deschide ușile spre o carieră de succes.

Așadar, echipa SEOLITTE a creat pentru tine un curs de SEO care începe cu bazele optimizării unui site și te aprofundează în secretele digital marketingului. Optimizarea SEO înseamnă să lucrezi asupra site-urilor, astfel încât motoarele de căutare să le observe, să le înțeleagă și să le scoată în rezultatele căutărilor organice atunci când utilizator folosește aceste motoare (cum ar fi Google) pentru a găsi răspunsuri la întrebări, sau atunci când este în căutare de diverse produse sau servicii.

Pentru cine este acest curs?

  • Tineri absolvenți de facultăți în căutarea unui job;
  • Antreprenori/ freelanceri care au un site;
  • Directori de marketing care-și doresc strategii de SEO cu rezultate;
  • Specialiști IT sau SEO care își doresc o recalificare și actualizare a cunoștințelor, pentru că acest domeniu nu stă pe loc și aduce rezultate doar dacă investești constant.

Ce vei învăța la cursul de SEO?

Timp de 2 luni, de 3 ori pe săptămână,  vei studia online tot ce trebuie să știi despre SEO & Marketing Digital. Iată care este curricula:

  • Modul Introductiv – Ce este SEO? Care este locul lui SEO în strategia de digital marketing?
  • SEO On-Page și cuvintele-cheie – Cuvintele – cheie și analiza lor. Optimizare în pagină: șabloane și automatizări.
  • SEO pentru WordPress – Optimizarea unui articol în WordPress. Module utile pentru SEO în WP și configurarea lor corectă.
  • SEO Off-Page – Elemente de SEO offpage, cum se obțin backlink-urile. Secrele de linkbuilding.
  • Cum măsori rezultatele din SEO – Totul despre Google Analytics, Google Search Console, indicatori de performanță pentru SEO.
  • Modul Practic – Crearea strategiei de SEO, Auditul SEO și șablaone utile de lucru pentru optimizare.

Avem experiență de peste 7 ani în domeniu și peste 350 de clienți fericiți la activ. Nu rata șansa să înveți de la cei mai buni și să-ți reconfigurezi viața în 2023! Aici mai detalii despre curs: https://seolitte.com/curs-seo/.

Contactează-ne acum la 069-809-235 sau [email protected] și construiește-ți bunăstarea cu mâinile tale!

Distribuie articolul: