De astăzi, ucrainenii trebuie să fie pregătiți pentru un alt atac masiv cu rachete rusești. De obicei, rușilor le ia 7 până la 14 zile pentru a pregăti astfel de atacuri. După cum a spus consilierul ministrului Afacerilor Interne, Vadim Denisenko, în emisiunea teletonului informațional, nu trebuie de neglijat regulile de siguranță, precum și să țină bateriile de alimentare încărcate și să facă alimentări cu apă, informează presa ucraineană unian.net.

„Pentru a pregăti o lovitură masivă cu rachete, au nevoie în medie de 7 până la 14 zile. Prin urmare, în principiu, începând de astăzi, trebuie să fim pregătiți, din păcate, pentru faptul că în orice moment rușii pot lansa un atac masiv”, a spus el.

În ceea ce privește situația de pe front, el a menționat că cel mai greu lucru din ultimele luni a fost în regiunea Donețk – în zona Bahmut și Avdiivka.

„Acolo au loc bătălii grele, rușii pur și simplu acoperă acest pământ cu trupurile lor, pur și simplu se deplasează peste propriile lor cadavre pentru a încerca să pătrundă spre Avdiivka și Bakhmut. În principiu, cea mai dificilă luptă este acum acolo” a spus Denisenko.

Lovituri masive de rachete rusești
La 31 octombrie, Rusia a început atacuri masive asupra Ucrainei. Rusia a tras o mulțime de rachete și încearcă să lovească infrastructura, lovește clădiri rezidențiale și ucide civili.

Pe 31 octombrie, Federația Rusă a avariat 18 instalații din 10 regiuni ale Ucrainei în timpul unui atac cu rachete. Pe 15 noiembrie, Rusia a efectuat o altă lansare masivă de rachete cu trei valuri împotriva orașelor ucrainene, când forțele de apărare aeriană au doborât 73 din peste 90 de rachete de croazieră inamice, precum și 10 drone iraniene.

Pe 17 noiembrie, țara agresoare a atacat din nou Ucraina cu rachete. Sosirile au fost în Nipru și Odesa, în regiunea Kiev. Pe 23 noiembrie, Federația Rusă a lansat din nou multe rachete în țara noastră, din cauza cărora luminile s-au stins în multe orașe.

Distribuie articolul: