Orașul Îngerilor va avea pentru prima dată o femeie primar. Karen Bass face parte din Partidul Democrat și a câștigat împotriva miliardarului Rick Caruso. Ea este primul reprezentant al rasei afro-americane care a deținut funcția de Speaker al Camerei Reprezentanților din SUA.

Los Angeles Times menționează că contracandidatul a cheltuit mai mult de 100 de milioane pentru campania sa electorală, fiind un record privind sumele destinate promovării politice.

Karen Bass a scris într-un email pentru susținătorii ei: ,,Este cea mai mare onoare din viața mea  că sunt primarul vostru. E timpul ca să le oferim oamenilor  un acoperiș deasupra capului, să oferim siguranță și oportunități în fiecare cartier, să creăm un standard nou de etică și responsabilitate din partea Primăriei.”

În campania sa electorală, Karen Bass a declarat că prioritatea ei va fi să diminueze numărul de boschetari. Los Angeles se confruntă cu o criză majoră privind oamenii fără locuință. După pandemie, numărul acestora a crescut și se estimează că ar fi mai mare de 69 de mii.

 

 

Distribuie articolul: