Dacă te afli în afara Republicii Moldova, însă intenționezi să revii curând acasă și ai nevoie de servicii de arendă automobile în Chișinău sigure, atunci acest articol este pentru tine!

      În prezent, arenda auto în Moldova a devenit cât se poate de simplă. Ai posibilitatea de a închiria un automobil online din orice colț al lumii. De exemplu, la Bradus Auto Rent ai parte de închiriere mașini în Chișinău cu regim non stop. 

      Cu Bradus Auto Rent poți face o rezervare online pentru automobilele disponibile oricând dorești. De îndată ce ai făcut rezervarea, poți fi sigur că vei găsi automobilul necesar ție în parcul Bradus Auto Rent. În plus. gama automobilistică e destul de vastă. Poți alege o mașină pentru toată familia, cum ar fi un Dacia Dokker cu 7 locuri, însă poți rezerva și un SUV Dacia Duster pentru tot felul de terenuri. 

      Beneficiază de arenda unui automobil perfect pentru oraș sau ieșirile cu prietenii, cu regim econom de consum. Benzină, diesel sau hibrid. Cutie manuală sau automată – alegerea îți aparține! Ai parte de prețuri de la 10 până la 35 euro pe zi, în funcție de clasa automobilului ales, iar în cazul în care e nevoie, beneficiezi si de o consultație individuală pentru a putea găsi mai ușor variantă potrivită ție.

             Condiții generale ce stau la baza închirierii unui automobil

      Pentru a închiria o mașină la Bradus Auto Rent în Republica Moldova, clienții trebuie să îndeplinească cerințele minime de vârstă, care variază în funcție de mașina închiriată. Vârsta minimă a șoferului este de 23 ani. 

      De regulă, persoanele care închiriază, cât și șoferii suplimentari, trebuie să dețină un permis de conducere de cel puțin 3 ani. De asemenea, nu se acceptă copia permisului de conducere, permis de conducere temporar sau permis de conducere expirat.

      În mod obișnuit, automobilul închiriat este condus doar de persoana care îl închiriază. În cazul în care și alte persoane intenționează să conducă mașina, acestea trebuie să fie prezente în momentul închirierii, pentru a fi adăugate pe contractul de închiriere, cu obligația de a prezenta un permis de conducere deținut de cel puțin 36 luni. Așadar, orice șofer suplimentar trebuie să îndeplinească cerințele referitoare la vârsta minimă.

                        Beneficiile pentru chirie auto la Bradus Auto Rent

– Preluare rapidă a comenzii și rezervarea mașinii atât online cât și prin telefon, din orice colț al lumii.

– Livrare rapidă a mașinii în raza Chișinăului. 

– Mașini asigurate RCA.

– Mașină echipată cu cauciucuri de sezon (vară/iarna) și în stare tehnică perfectă.

– Servicii opționale, cum ar fi: scaun pentru copil, GPS, transfer la aeroportul Chișinău, întâlnire la aeroportul Chișinău în orice oră, etc.

      Așadar, chiria auto este un serviciu complet și sigur chiar și dacă te afli peste hotare. La Bradus Auto Rent vei avea mașina la timp și la un preț rezonabil, iar rezervările se află la un click distanță pe site-ul nostru www.bradusautorent.md sau la numărul de telefon +373 69 660 616. Rezervă acum și bucură-te de automobilul perfect atunci când ajungi în țară!!  

Distribuie articolul: