Dormitorul și livingul sunt, probabil, cele mai relaxante camere din casă. Până la urmă, aici ajungem să ne refugiem după o zi grea de muncă în care vrem să citim, să medităm sau să privim serialul preferat. Camera trebuie să denote confort, dar totodată să fie amenajată conform stilului nostru.

      Este important ca plapumele, pernele, topperele și lengeria de pat să fie placute la atingere și să nu creeze disconfort. Dacă ești în căutarea celor mai frumoase textile pentru casă, din materiale de cea mai bună calitate, află în continuare ce opțiuni pentru cuverturi dormitor de top ai.

Plapuma 140X205cm NH p/e, microfibră, 300gr/m2

      Acest model de cuvertură este format dintr-o plapumă care îți acoperă în întregime patul. Oferă condiții de confort în orice anotimp și o experiență tactilă ideală pentru un somn odihnitor. Este țesută din microfibră și astfel este extrem de ușoară și versatilă, mai ales pentru toamnă-iarnă.

 Plapuma 155Х215cm Othello Bambina bambus 30%, fibra

      Fibra este, de asemenea, un material des folosit în crearea cuverturilor de pat de calitate. Aceasta menține în mod constant căldura în sezonul rece, astfel că poți avea condiții de somn excelente. Este o lenjerie de pat unică, care îți va transforma camera într-un spațiu primitor și comod, gata pregătit pentru un somn odihnitor.

 Plapuma 155Х215cm Othello Lovera fibre HCS, tesatura

      Cu un aspect rafinat care înnobilează camera, această plapumă este realizată din țesătură și este perfectă pentru un somn profund și liniștit. Este un model elegant în special pentru dormitoarele în stil clasic, fiind inspirată de atmosfera cămăruțelor pariziene de la mijlocul secolului trecut. Această plapumă are un farmec fantastic grație designului ușor fascinant. 

Plapuma 195Х215cm Othello Piuma 90 puf 90%, pene 10%

      Dacă dorești să faci anumite schimbări în camera ta, atunci optează pentru această plapumă din puf și pene. Cu alte cuvinte, vei obține un look minimalist și o cuvertură plăcută la atingere, dar cel mai important, te vei putea bucura de un somn profund. În plus, datorită dimensiunilor generoase e suficient de mare ca să atârne pe ambele părți ale patului.

 Plapuma 195Х215cm Othello Soffica pene 70%, puf 30%

      Dacă ești în căutare de cuverturi de pat cu adevărat deosebite, atunci orientează-te către acest model de plapumă. Vine la pachet cu mult confort și versatilitate datorită texturii sale pufoase. Fii de acord, puține lucruri îți aduc mai mult confort într-o dimineață răcoroasă de toamnă, decât o cuvertură pufoasă.

      Nu știi unde găsești cuverturi de pat deosebite? Pentru un somn odihnitor și liniștit, alege textile din magazinul online Promstore.md. Propunem diverse modele și materiale pentru ca tu să ai o casă elegantă și plină de confort. De la perne și plapume, până la prosoape, perdele, lenjerie de pat, fețe pentru pernă, fețe de masă și chiar papuci de cameră pentru întreaga familie!  Alege cuvertura potrivită, iar noi ți-o livrăm direct la ușă.

Promstore – cu grijă pentru casa ta!

 

Distribuie articolul: