Zilele trecut de trecute, vă anunțam despre faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian a fost devansată, pe Instagram, la capitolul popularitate. Cea care i-a luat-o pe dinainte, acumulând mai mulți fani abonați, este nimeni alta decât Taylor Swift - una dintre cele mai bogate cântărețe din industrie. Prin ce se face deiferită comunicarea ei virtuală de cea a lui Kim, vedeți mai jos.

Zilele trecute, Taylor Swift a atins recordul mondial de 50 de milioane de follow-eri în rețeaua Instagram, acest lucru oferindu-i oficial statutul de cea mai populară vedetă din rețea. Într-o ultimă postare, Taylor a le-a mulțumit chiar fanilor săi virtuali pentru o asemenea fidelitate. Prin ce, deci, este diferită promovarea ei pe Instagram?

Taylor Swift își personalizează viața. Recent, aceasta distribuia pe Instagram o fotografie care o afișa într-un hanorac ce avea brodat pe el numele Tay Tay. Să recunoaștem că nu toate vedetele recurg la astfel de gesturi „copilărești”. Fotografia a adunat mai bine de 1,6 milioane de aprecieri virtuale.

Este un om al binefacerii. Chiar recent, a făcut o donație de 50 000 de dolari pentru nepotul unui dansator din trupa  sa. Taylor, în general, este o fire pașnică. A dansat alături de un fan adolescent doar pentru a-i îndeplini visul și și-a făcut un fin de botez de care e mândră-foc!

Felul în care își petrece timpul liber. Spre deosebire de Kim Kardashian, care este omniprezentă la evenimentele mondene, Taylor preferă să se odihnească în compania celor mai apropiați oameni. De Ziua Independenței SUA, spre exemplu, a sărbătorit la conacul ei de pe insula Rhode.