Știai că poți să ieși din mrejele melancoliei prin drag de sine? Când ție începe să-ți pese de tine, când începi să observi lucrurile bune pe care le faci, când ai grijă de sănătatea ta, fizică și mentală, tot universul tău se schimbă!

Așa se face că, odată cu orientarea propriei atenții spre sine, îți vine și cheful de viață, mai abitir. Te trezești că acum vrei doar oameni de calitate în jurul tău. Vrei să te aranjezi mai deosebit, să arăți mai bine. Vrei să mânânci doar alimente care îți fac bine. Vrei să asculți muzică bună, să citești cărți bune și abandonezi tot ce nu merită atenția ta. Vrei să eviți toxicitatea, stresul și oamenii fățarnici.

Acum tu știi că meriți tot ce e bun. Știi că le vei reuși pe toate. Știi că universul chiar poate conspira ca să-ți atingi visele, dacă tu crezi în visele tale!

Poți ieși din starea melancolică, dacă tu începi să crezi în tine. Odată ce ai încredere totală în sine, nu te mai comporți ca o victimă, căreia i se întâmplă lucruri. Acum tu dictezi: ce conținut consumi, cu ce oameni stai la masă, pe cine accepți să crezi și pe cine vrei să urmezi în viața aceasta. Acum tu începi să vezi oportunități și șansele pe care ți le tot oferă viața. În sfârșit te-ai deschis în fața lor.

Și nu, acum nu e totul roz, dar știi să gestionezi toooot ce e gri. Tot răul care, inevitabil vine în viața ta, nu te mai afectează iremediabil, știi să-i faci față cu înțelepciune, cu detașare, cu drag de sine, cu stimă de sine.

Acum tu ești stăpânul propiului destin și asta este minunat! Continuă.

Distribuie articolul: