Trimiți bani acasă lunar pentru plata facturilor sau poate ești nevoit lunar să rogi vecinii să îți achite serviciile comunale? Noi continuăm să ne dezvoltăm și serviciul nostru a devenit mai accesibil în afara Republicii Moldova. Acum poți beneficia de achitarea facturilor online chiar tu, din orice colț al lumii, doar cu aplicația Paynet, fără a pierde timp și bani. 

      De asemenea poți achita facturile altor persoane, a părinților sau a bunicilor, oferindu-le posibilitatea să evite aglomerațiile și cozile de la poștă sau bancă. Și asta nu e tot: în afară de facturi, Paynet oferă posibilitatea achitării contractelor, creditelor, sau orice alte plăți către companii din Republica Moldova: școala copiilor, cursuri, evenimente sau chiar amenzi de stat.

      Toate astea sunt disponibile din aplicația Paynet. Tot de ce ai nevoie este să descarci aplicația Paynet pe telefonul tău mobil. Înregistrează-te cu numărul de telefon din țara în care te afli. Pentru a putea efectua plăți online, este necesar să alimentezi portofelul Paynet cu orice card bancar. Înregistrarea, alimentarea și întreținerea portofelului Paynet sunt absolut gratuite.

attractive casual smart asian female woman online shopping purchase online with credit card data and laptop technology lifestyle

Ce pași trebuie să urmezi pentru a putea achita facturile prin intermediul aplicației Paynet?

  1. Descarcă aplicația Paynet!
  2. Loghează-te în aplicație cu numărul de telefon din țara în care te afli.
  3. Alimentează portofelul Paynet cu orice card bancar (fără comision).
  4. Caută în lista din categorii furnizorul dorit și plătește.
  5. Dacă nu ai găsit furnizorul dorit, poți defini propria plată către orice furnizor din Moldova, folosind funcția: Adaugă o factură. 

      Odată ce o factură este achitată, aceasta se salvează automat în aplicație și următoarea lună se va genera automat în aplicația Paynet, astfel încât nu vei mai avea nevoie de factură în format de hârtie, ca să afli suma spre plată. Nimic mai simplu, nu-i așa?

      Alege Paynet și poți efectua achitarea serviciilor comunale online fără bătăi de cap, rapid și ieftin. Acum ai viitorul mai aproape cu doar un click, iar banii tăi vor fi mereu în siguranță.

Distribuie articolul: