Probabil fiecare agricultor sau chiar proprietar al unei întreprinderi industriale cunoaște cât de dificil și costisitor este procesul de reparare a tehnicii. Pentru a evita defectarea echipamentului în timpul lucrului și pentru a asigura productivitatea muncii la maximum, toată tehnica necesită o evaluare completă înainte de lucru. Dacă cel puțin un element se uzează, tehnica va funcționa incorect sau chiar deloc. Tocmai de aceea, atunci când alegi piese de schimb, trebuie să oferi prioritate celor mai calitative detalii.

      Pentru a te ajuta să îmbunătățești performanța echipamentului de rotație, avem o gamă largă de produse și servicii de asistență. 

Full frame industrial background – metal gears and bearings in close-up

                Ce este VSC Unitech și ce produse puteți găsi aici?

      VSC Unitech este un furnizor autorizat de componente de întreținere în Republica Moldova, cu accent pe calitate și profesionalism. Având mulți ani de experiență pe piața de profil, compania vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu o gamă largă de piese pentru utilaje industriale, sub cel mai bun raport calitate-preț.

      În activitatea noastră, am reușit să ne construim un portofoliu impresionant de produse, precum: rulmenți, curele, simeringuri, dar și mașini-unelte.

      La solicitarea clientului se pot furniza articole specifice care nu se regăsesc în stocul nostru curent, în termen de 2-4 săptămâni. Echipa noastră se dedică întregului proces din momentul solicitării și până la livrare, pentru a-ți asigura o achiziție pe măsura așteptărilor.

      Pentru a-ți facilita sarcina alegerii, îți oferim toate dimensiunile existente ale produselor. Aici poți găsi cu ușurință rulmenți Moldova cu fotografii și descrieri. Oferim mai multe tipuri de rulmenți disponibili în diferite modele și serii la cel mai mic preț. Activitățile noastre sunt axate pe inovare, de înaltă calitate și performanță, pentru că afacerea ta să se dezvolte și să evolueze la maxim și mai mult!

      Nu îți vindem doar un produs, ci oferim serviciile noastre pentru întreaga perioadă de funcționare. Apelând la VSC Unitech beneficiezi nu numai de produse de înaltă calitate la un preț atractiv, ci și de servicii, deservire și garanție.

      Suntem mereu bine aprovizionati, drept urmare, în catalogul nostru de produse vei putea găsi o varietate generoasă de produse și accesorii specifice. Îți oferim spre achiziție atât rulmenți și simeringuri, cât și exhaustoare rumegus.

      Toate aceste componente au fost utilizate intens pentru îmbunătățirea eficienței utilajelor în aplicații de transmisie a puterii, bazate pe consultanță din partea experților. Specificarea de produse de calitate dovedite are ca rezultat o fiabilitate mai bună, întreținere redusă și o rată mai bună de recuperare a investițiilor. Aceasta contribuie la un cost total de exploatare mai mic. 

      Echipa noastră de specialiști cu o temeinică pregătire în domeniu, îți stă mereu la dispoziție cu informații utile! Dacă ai nevoie de asistență tehnică, dorești să soliciți o ofertă de preț sau ai nevoie de mai multe detalii despre anumite produse, te rugăm să ne contactezi la +373 69029112. Suntem mereu gata să punem lucrurile în mișcare!

Distribuie articolul: