Vara aceasta nu va fi așa complicată pentru persoanele care vor să fie la modă. Piesa cult a verii e ceva simplu, o aveți în garderobă deja, iar dacă vă decideți să abordați acest trend minimalist veți arăta  exact ca de pe podiumurile de modă.

Cămașa oversize este în tendințele modei de vară 2022. Cu o lungime care poate ajunge până la glezne, cu mâneci care acoperă mâinile și volume mari.

Aspectul ei lejer este cel care o face atât de șic pentru a crea un look elegant și totuși fără efort. Cămașa supradimensionată se îndepărtează de estetica severă, devenind o piesă cheie a garderobei femeii contemporane, scrie Vogue Italia. Iată mai multe moduri în care puteți purta cu stil o cămașă supradimensionată, inspirate de marile case de modă.

Cămașa supradimensionată purtată ca o jachetă

O țesătură de greutate medie pentru cămașa Fendi, care aici face un salt de evoluție și se poartă exact ca o jachetă. Poate fi îmbrăcată direct peste sutien, top sau maieu, dar și peste  o rochie mini, devenind complementul perfect.

Cămașa surpadimensionată devine o rochie

Pur și simplu supradimensionată sau extrem de lungă, cămașa este purtată ca o rochie la Valentino, iar Pierpaolo Piccioli o combină cu pantaloni foarte scurți și sandale gladiator. Aici, cămașa este îmbibată în nuanțe noi, strălucitoare și pline de viață, pentru a da un twist ținutelor de vară, în timp ce albul este înfrumusețat cu detalii macrameu pentru a crea un efect transparent cu adevărat rafinat și hiperfeminin.

Pantaloni accesorizați cu o cămașă oversize

Peter Do experimentează noi combinații pentru a defini o estetică minimalistă potrivită pentru vara 2022: cămășile sunt ultraușoare și aerisite, cu un panou plisat care se deschide neașteptat pas cu pas. Designerul asociază cămășile albe cu pantaloni drepți din anii ’90, sau cu unii din piele, de culoare neagră, în timp ce mâneca voluminoasă este ținută de o brățară.

 

Distribuie articolul: