De fapt, există doar două cerințe principale pentru o garderobă ideală de iarnă: hainele trebuie să fie călduroase și stilate. Dar din păcate nu este atât de ușor de respectat aceste reguli pentru că, de obicei, articolele groase și călduroase, nu arată foarte bine pe tine. De aceea, este nevoie de timp și atenție pentru a alege hainele  potrivite. Noi venim în ajutorul tău cu câteva idei de ținute.

Garderoba de iarnă de bază nu este atât de complicată precum pare, menționează spletnik.ru, pentru că este important cum le alegi și cu ce le combini. Acest articol poate fi inspirația ta pentru următorul shopping. Sigur, fiecare are preferințele lui, dar cine știe, poate articolele de aici sunt pentru tine și despre tine. Deci, iată câteva haine de iarnă care sunt în trend, dar în același timp călduroase:

Palton matlasat 

Cu siguranță acest palton nu poate lipsi din garderoba ta, dacă intri pe rețelele de socializare vei vedea că cei mai populari stiliști deja poartă acest palton. Totuși, este important să acorzi atenție croielii, pentru că orice detaliu contează în modă. Acest palton poate fi purtat și cu o centură, astfel ținuta va fi mai elegantă. 

Pulovere din „blană”

Puloverele din blană „Cozy Teddy” au devenit demult un trend. Puloverul moale supradimensionat va deveni cu siguranță un detaliu remarcabil al look-ului tău de zi cu zi. Poți alege modele de culori clasice cu ornamente și opțiuni luminoase. Și un lucru foarte important de menționat, aceste pulovere „Teddy” se combină perfect cu alte haine de iarnă, cum ar fi: pantaloni din piele și cizme cu talpă groasă.

Pantalonii de piele

Iarna trebuie să te gândești în primul rând la căldură și confort. Dar totuși, în garderoba ta nu trebuie să lipsească un articol spectaculos, clasic și elegant. Pantalonii de piele sunt cei care combină toate aceste puncte. Pantalonii pot fi curățați cu ușurință, se potrivesc cu aproape orice și sunt confortabili, dar totuși pe timpul foarte friguros trebuie să porți lenjerie pe sub ei.

Vesta tricotată

Acum vesta tricotată este peste tot. Aceasta o poți combina atât cu cămăși supradimensionate, helănci, cât și cu tricouri. Culorile neutre se vor potrivi cu ușurință într-o garderobă simplă, dar iubitorii de look-uri extravagante ar trebui să se uite mai atent la tricotajele colorate, pentru că acum sunt în modă.

Fularele mari 

Fularele supradimensionate din lână moale sunt pur și simplu de neînlocuit într-o garderobă de iarnă. Dacă ești foarte friguroasă, acest accesoriu merită întotdeauna să fie purtat cu tine. În plus, în lunile triste de iarnă, când mulți oameni poartă jachete închise la culoare, un fular în culori aprinse este singura modalitate de a-ți „colora” cumva look-ul. Fularele XL pot fi aranjate într-o varietate de moduri: înfășurate lejer în jurul gâtului, aruncate peste umeri ca un șal sau înfășurate într-un model încrucișat și legate cu un nod.

Cizme cu talpă groasă

Cizmele și ghetele cu talpă masivă nu mai sunt o noutate – de cel puțin două sezoane, toată lumea este înnebunită după ele și chiar au reușit să devină apreciate și iubite. Talpa groasă protejează picioarele de frig, iar aspectul lor brutal dă claritate oricărui look – de obicei stilistele le combină cu blugi și rochii. 

Tu ce haină din această listă ai deja în garderobă?