Optimismul face parte din viața ei, de aceea dacă încă nu ai primit doza de bună dispoziție, atunci trebuie să o cunoști mai îndeaproape pe Cristina Miron. Ea cu siguranță te va ajuta să treci peste starea tristă pe care o ai acum, și tot ea îți spune că respectul de sine este cel mai important lucru din viața fiecărui om, iar fizicul chiar nu contează. Nu toți acceptă realitatea în care trăiesc, însă Cristina face acest lucru zi de zi, recunoaște că are kilograme în plus și ce dacă? „Fizicul nu ne scapă de complexe”, spune ea. 

Cristina Miron este jurnalistă, influenceră, DJ, dar și mai nou actriță. Deci, știe cum să se poarte în fața camerelor, dar și să facă față provocărilor. 

„Mulți dintre voi nu știu de profesia mea de Dj, dar asta probabil e rolul meu in viața asta sau menirea, predestinare sau spuneți-i cum vreți, dar simt că asta e sarcina mea: „de a distra lumea”.

Recunoaște și acceptă kilogramele sale în plus, dar totodată are o mare încredere în ea. Cristina ne spune că este important să atragem atenția anume la lucrurile mici, dar care sunt la fel de importante. Ceea ce o motivează și o salvează de la oamenii răi și comentariile urâte este umorul. Un interviu simplu, dar atât de sincer. Cristina prin fraze simple și amuzante știe să-ți dea un sfat cu adevărat folositor. Poate fi discriminată pe stradă, în magazin, sau într-un local, dar acest lucru nu o oprește din a se iubi pe sine și viața pe care o trăiește. 

 

Scopul acestui articol și interviu a fost să o descopăr pe Cristina Miron din alt punct de vedere, să înțeleg ce înseamnă pentru ea fericirea și care este cea mai mare frică a ei. Și știți ce am înțeles? Că un om mai pozitiv ca ea încă nu am întâlnit, e plină de haz, imaginație, dar totodată și farmec. 

Cum te-ai descrie doar în trei cuvinte, și de ce astfel?

„Miron the Best” și așa îmi spun în fiecare dimineață ca să nu uit despre acest lucru nici măcar o singură zi! Consider că iubirea și respectul de sine stă la baza fericirii tale!

Care este conceptul tău de fericire absolută?

În primul rând nu cred că fericirea este absolută! Fericirea e o stare de spirit, care se împarte pe momente faine, este mai mult o conștientizare a unor momente fericite. De exemplu: am fost super fericită atunci când am găsit 100 de lei într-o geacă care nu o purtasem demult. Am fost fericită atunci când am luat permisul de conducere și mai ales când am avut un sex bun. Cu cât dăm mai multă importanță acestor momente, cu atât ești mai fericit.

De obicei femeile cu kilograme în plus nu au încredere în ele. Tu cum ai obținut încrederea în sine și acel optimism pe care îl vedem zi de zi pe rețelele de socializare?

Optimismul face parte din personalitatea mea, aici nu am avut de lucru, dar încrederea am obținut-o prin a mă impune să fiu curajoasă. În primul rând eu am recunoscut că sunt grasă și am acceptat această realitate. În al doilea rând am început să postez fotografii cu mine în costum de baie fără jenă și a face stories fără filtre și machiaj. A mă apropia de băiatul care îmi place pentru a-l aborda fără a mă gândi la refuz, a face topless la plaja de nudiști. Într-un cuvânt a face lucruri îndrăznețe.

Pentru tine greutatea e un complex sau nu? De ce?

Pentru mine personal nu. Eu cred că originea complexelor sunt mai profunde decât ceea ce vedem noi la suprafață, mă refer la fizic. Trebuie să ne învățăm să ne iubim așa cum suntem, indiferent de greutate, înălțime, mărimea nasului sau a penisului. Nu ai nici o siguranță că schimbarea fizicului te va scăpa de complexe.

Pe rețelele de socializare noi te vedem mereu veselă, indiferentă la critici, cu simțul umorului. Ești aceeași și în spatele camerelor, sau totuși există stările de anxietate pe care nu le arăți oamenilor?

Stări de anxietate e prea mult spus, dar momente în care nu sunt tocmai în cele mai bune toane (și aici nu vorbesc de kg) normal că există, deseori nu le arăt, pentru că oamenii și așa au probleme și sunt prea fixați pe ele, de ce să mai vin și eu cu bagajul meu de probleme. Dacă sunt inspirată și am dispoziție fac TikTok-uri sau videouri pe Instagram. Dacă nu am chef, atunci nu fac. Sunt acolo pentru a mă distra eu în primul rând și nu fac asta din obligație. De aceea îmi permit să fac totul, așa după cum am eu chef.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Cristy Mironcik (@cristymironcik)

Cum reacționezi la cele mai răutăcioase mesaje/comentarii? Și care a fost cel mai dur?

Umorul mă ajută extrem de mult să depășesc momente dificile sau chiar și comentariile urâte la adresa mea. Eu cred că umorul va salva lumea, nu frumusețea. Am început toată treaba asta cu „bloggereala” totuși la o vârstă în care deja eram formată ca personalitate, știam cine sunt, știam ce îmi doresc de la viață, probabil dacă eram mai tânără mă afecta mai mult toate comentariile răutăcioase. Pentru mine hate-ul e hate, atât. Eu nu-l iau în serios. Mai mult mă distrez pe seama lui. Cel mai răutăcios comentariu e atât de scârbos că nu pot să-l scriu aici, am fost băgată și scoasă de peste tot și trimisă încă o data. Acest comentariu normal că e scris de un om tare frustrat și care suferă tare mult, în mod normal nu poți să scrii așa ceva, mai ales unui om necunoscut, cu care nu ai nici o tangență. Eu cu prietenii mei tare am râs de acel mesaj.

Tu ai spus că te simți discriminată. Cum crezi care este cauza principală că lumea este atât de răutăcioasă?

Lumea la noi nu e răutăcioasă, lumea la noi e săracă. E multă lipsă de educație și cultură.

De unde găsești inspirația pentru toate videourile amuzante pe care le postezi atât pe instagram, cât și pe TikTok?

Din situații banale din viață, mai ales când e vorba de situații neîndemânatice, pentru că din astea eu am foarte multe. Plus un pic de imaginație, doză de umor și gaya, a ieșit un filmuleț fain.

La 33 de ani, care este cea mai mare realizare a ta?

Sa descopăr ca sunt în cartea „21 femei care definesc Moldova de astăzi” după revista Mahala. 

Dar  cea mai mare temere?

Sa slăbesc atunci când standardele frumuseții se vor schimba și la modă vor fi iar femeile grase.

Când şi unde ai fost cea mai fericită?

Atunci când eram copil și mama mi-a zis că dacă mai găsește încă o bomboană în geantă, dar cu siguranța nu mai avea că eu le-am mâncat pe toate, apoi sunt cel mai norocos om de pe fața pământului și imediat după asta am realizat că sunt cea mai norocoasă pentru că mama a mai găsit una într-un final și fericirea mea nu avea margini.

U

Distribuie articolul: