Cunoașterea limbii engleze este indispensabilă în zilele noastre, pentru că ne lărgește orizonturile, ne ajută să fim mai încrezuți în forțele proprii și este mediatorul perfect în crearea noilor cunoștințe, utile și prietenoase. La fel de prietenoși sunt și profesorii de la Friendly English Club care organizează timp de trei zile un maraton online gratuit de engleză!

#FriendlyMarathon este gratuit și va avea loc online, în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, între orele 20:00 – 21:30, cu participarea a trei profesoare de engleză pasionate, dedicate și carismatice. Pentru a participa la maraton ca să-ți iei porția Gratuită de Engleză trebuie să te înscrii în grupul Friendly English Club. Tot de ce mai ai nevoie este dorința de cunoaștere, un dispozitiv, o conexiune la internet, un pix, un caiet și multă voie bună.

Te invităm să cunoști mai bine profesorii care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și să descoperiți o cale nouă spre succes.

Aliona Crețu

Tema la Maraton: English tenses

Are o experiență de 14 ani în domeniu și se descrie drept o fire răbdătoare prietenoasă și generoasă. Pentru ea pedagogia înseamnă vocație și dedicație, iar studentul este nucleul acestora.

„Am devenit profesor de Engleză dintr-o mare pasiune față de limbi străine. De mică, în familie am fost mereu înconjurată de profesori, avându-i ca model de dascăli. La facultate am ales să studiez Engleza ca limbă străină, inițial mi-a plăcut cum sună, cu timpul a apărut o dorință arzătoare de a o descoperi și mai mult, iar în ani m-am convins că vreau să devin unul dintre cei mai buni profesori de Engleză. Aprecierea și rezultatele studenților în cei 14 ani de activitate, mă fac să cred că sunt un profesor talentat”

„Engleza este limba științei, a calculatoarelor, a diplomației și a turismului, este limba de comunicare oriunde în lume. Iubesc să fiu profesor de engleză și îmi doresc să instruiesc câți mai mulți studenți.

Studenții ar trebui să vină la maraton ca să recapituleze materialul deja cunoscut, să se inițieze în limba engleză și să-și găsească motivația pentru a începe să o studieze.

Motto-ul meu este: Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci!”.

Ana Ulianytskaya

Tema la Maraton: Common mistakes în English.

O fire carismatică, sociabilă și sufletistă pentru care pedagogia înseamnă respect, oameni, dăruire, motivație și Engleză. Este convinsă că „Studentul este fiecare dintre noi, cei cu dorința de a studia și crește” și are o experiență de 5 ani în domeniu.

„Am devenit profesor de engleză pentru că îmi place acest job. Astfel poți fi utilă oamenilor prin munca pe care o faci. Fiind profesor de Engleză îi ajut pe studenții mei să învețe Engleza rapid și contribui la dezvoltarea lor ca personalități”

„Engleza mă face deosebită, îmi oferă noi posibilități, oameni și locuri minunate. Un profesor Friendly un profesionist cu inimă deschisă, cel care oferă ajutor necondiționat și crede că un student poate obține mai mult decât pare.

Studenții ar trebui să participe la maraton pentru a se iniția în procesul de studiere a limbii Engleze într-un format nou de lecții, pentru a afla lucruri noi, interesante și informative și pentru a descoperi profesorii Friendly.

Motto-ul meu este: Do your best and God will do the rest”.

Valentina Duzinchevici

Tema la Maraton: Useful things to know about traveling.

De 9 ani profesoară de engleză, Valentina este o specialistă dedicată, o fire altruistă, open-minded. Consideră că pedagogia este domeniul care presupune multe provocări în procesul de creștere și educație a studenților din partea profesorilor.

„Am devenit profesor de Engleză datorită pasiunii mele pentru limba Engleză încă din anii de școală. Engleza a fost disciplina mea preferată, respectiv am ales să merg la facultatea de limbi străine. Practica pedagogică a fost momentul decisiv în cariera mea. Pedagogia nu este tocmai o profesie ușoară, trebuie să iubești activitatea pe care o faci zilnic. Cariera didactică nu e despre bani, profesorul oferă mai mult decât obține. Profesorul are în față suflete, minți, ochi și urechi, toate îndreptate cu încredere spre el. Un bun profesor modelează mintea celor cu care lucrează, îi învață cum să gândească, nu ce să gândească. E nevoie de dăruire, un aspect caracteristic profesorilor”

„Engleza domeniul ce mă reprezintă, împart cu drag cunoștințele mele cu cei din jur. Este o modalitate de a călători într-o lume diferită, în care poți tinde spre perfecțiune. Un profesor Friendly este un specialist îndrăgostit în oameni, are o gândire creativă, este persoana care știe să rezoneze cu discipolii săi, are simțul umorului și e ‘madly in love with English.

Motto-ul meu este: A teacher takes a hand, opens a mind, touches a heart and shapes the Future!”.

Oricine poate participa gratuit la #FriendlyMaraton, din orice colț al lumii!

Be happy, be cool, Study English with Friendly School!

P