Este cea mai cunoscută influenceră din Italia și se regăsește în topurile celor mai mari influenceri din lume. Chiarra Fergni a postat recent una dintre primele imagini cu care a pășit în mediul online.

Dacă în prezent este una dintre cele mai celebre prezențe de pe Instagram, atunci înainte lucrurile stăteau diferit. Proiectul ei, care a făcut faimoasă, numit The Blonde Salad, a început într-o joacă. Totuși, pasiunea ei pentru modă a ajutat-o să construiască un adevărat imperiu în domeniu și nu doar. Aceasta este în prezent antreprenoare de succes, iar afacerile sale îi aduc anual, sume fabuloase în conturi.

Recent, diva de pe Instagram, și-a lansat propriul brand, în colaborare cu Amazon Prime, film în care a dezvăluit cum a câștigat primii săi bani și cât de mult a contat susținerea celor dragi.

Chiara și iubitul ei, interpretul Fedez au împreună un băiețel pe nume Leon, iar la sfârșitul lunii martie s-a născut fiica lor, Vittoria.

Recent Chiara a postat una dintre primele fotografii cu care a pășit în mediul online. Pomeții trași, pielea bronzată și machiajul accentuat al ochilor ne amintește de trendurile anilor 2000+.

Influencera s-a schimbat nițel în acești 12 ani. Voi ce părere aveți?

Foto: Instagram: The Blonde Salad