Bunicile și bunicii sunt diferiți, lucru absolut normal: dacă unii preferă să stea la călduț cu o ceașcă de compot și să-și amintească de vremurile trecute sau să trebăluiască prin grădină și ogradă, atunci alții adoră să facă plimbări lungi și chiar să călătorească. Protagonista noastră, însă, își petrece timpul cu totul inedit.

Pauline Kana, în vârstă de 95 de ani, împreună cu nepotul său Ross Smith, în vârstă de 29 de ani, sunt cei mai buni prieteni. Cei doi au parte de cele mai haioase și inedite experiențe, pe care le împărtășesc lumii întregi.

Nepotul își adoră bunica, așa că mai toate postările făcute pe contul său de Instagram, îi sunt dedicate ei, iar cu ocazia zilei de naștere, care a fost pe 1 august, i-a organizat o petrecere pe cinste și i-a dăruit o sculptură cu chipul ei.

Acest duet inedit se distrează la maxim, trăind diverse experiențe, și face fotografii în care încearcă să-și asorteze cât mai bine ținutele. Nu ne rămâne decât să admirăm legătura specială pe care o au cei doi și imaginile extrem de pozitive.

Sursa: Instagram / Ross Smith